correct

Bitiba is een heel correct bedrijf. Levering op tijd en correct Prijzen zijn goed en voordelig

Correcte afhandeling van mijn bestelling

Na negatieve ervaring met andere leveranciers, voldoet bitiba aan een correcte levering binnen korte tijd

Goede prij/kwaliteit

Goede spullen, ik heb alleen een rare kat die het drinkfonteintje maar niks vindt, over het voer is hij wel goed te spreken. Niet alles komt door de kattenballotage maar dat ligt niet aan de spullen.

alles producten , prijzen , vriendelijkheid stipheid levering

Mijn favorieten huisdier winkel en ik woon in Belgie !

Hele goede service. Producten komen op tijd en zien er prachtig uit.

Prima site, erg overzichtelijk. Ik had een krabpaal besteld en toen ik deze op tijd binnenkreeg bleek hij nog mooier te zijn dan dat ik dacht. Ik ben er super blij mee en mijn kitten Guus ook. De spullen worden uitstekend verpakt zodat er onderweg geen schade kan plaatsvinden. Volgende keer bestel ik weer bij Bitiba

Prima prijzen, snel geleverd.

Gemakkelijk te bestellen. Goede prijzen. Redelijke verzendkosten snel geleverd.

Goede prijs en snelle levering

Goedkoper dan andere sites, geen bezorgkosten en snelle levering.

Netjes en op tijd geleverd. Alleen de locatie was uiteindelijk niet helemaal goed gegaan. Ik had aangegeven om het te laten afleveren op een DHL locatie, maar het werd toch thuisbezorgd. De producten waren helemaal in orde! Ik ben er blij mee!

Goed verpakt, snel bezorgd. bevalt goed, ook door onze kanjers, die er graag op deze bedden liggen. Kortom, tevreden honden, tevreden baasjes,

Bitiba is altijd betrouwbaar, snel en voor een mooie prijs krijgen mijn katten de beste voeding. De kattenbakkorrels waren degelijk verpakt en daardoor ook keurig geleverd. Helaas was de doos met het kattenvoer volledig opengescheurd waardoor de inhoud was beschadigd. De 5 sterren zijn voor Bitiba meer dan verdiend.

Snel en netjes

snelle levering Keurig ingepakt Product was goed zoals omschreven

Super tevreden

Snel geleverd en alles naar wens. Ook de prijs is goed.

Volgende keer bestel ik opnieuw!!

Goede verpakking en levering.

Snelle levering, ruime keuze en goede prijs!

snelle vlotte en correcte levering.

Altijd bestelt bv zooplus. Hier iets goedkoper. Is ook wel nodig met 5 poezen vriendjes en een dochter die muizen kweekt. En dan nog 2 aquariums. Wij zijn fan. Groetjes van een dier vriendelijke familie uit Antwerpen.

Helemaal top

al een aantal keer besteld bij jullie, een snel levering, netjes verpakt en producten zijn zo als beschreven. Erg blij met jullie. En zal mijn producten ook zeker bij jullie blijven bestellen, voor mijn honden katten en vogel.

Duidelijk, gemakkelijk, snel en betrouwbaar

Al geruime tijd bestel ik voor mijn Duitse Herder Royal Canin hondenvoer bij Bitiba. Altijd gunstig geprijsd, vaak nog met korting en een met punten voor een spaarkaart. De internetsite is overzichtelijk en duidelijk. Het bestellen is gemakkelijk en de levering redelijk snel.

Snel geleverd en goedkoop

Snelle correcte levering

Alles altijd prima in orde.

Bestellen gaat makkelijk. Bestelling wordt altijd snel en correct geleverd. Die ene keer dat er iets niet helemaal in orde was werd het probleem zonder moeite direct en boven verwachting opgelost. Prima service.

Snel, goede service

Nooit slechte ervaringen gehad. Altijd keurig uitgevoerd.

fijne ervaring snel geleverd

ik ga hier vaker bestellen blijf klant bij Bitiba

Goede prijzen, redelijk snelle levering.

Soms is de levering wat vertraagd of komt één pakket later dan het andere... Maar wel altijd netjes verpakt en vlotte service!

Snel en correcte afhandeling van de opdracht

Snelle levering, goede producten, kleine prijs

Hondenvoer van Concept for life gekocht. Goede kwaliteit aan een zeer voordelige prijs. Geleverd in 2 werkdagen na de bestelling.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.