snelle en correcte levering

snelle en correcte levering

Gemakkelijk en vlot.

Geweldige snelle service!

Groot aanbod in voordelige artikelen, duidelijke uitleg van product en een snelle en nette levering! De volgende keer dat ik iets wil bestellen voor 1 van mijn huisdieren zal ik eerst altijd op Bitiba kijken!

Bestelling gedaan, binnen een paar dagen binnen. Top service

Aanrader !!!

Bij de bestelling wachtte wel een verrassing toen ik de melding kreeg dat ik de maximum totgelaten gewicht had overschreden en dat mijn bestelling niet kon worden geleverd... Na een update, kreeg ik dan toch het bericht dat de levering kon doorgaan, verdeeld over 3 pakketten, maar MET betaling van leveringskosten. Wat ik toch wel spijtig vond, bij een bestelling van bijna 140€... :-( De dozen werden netjes afgeleverd, de bestelling was compleet!!! Wel heb ik een vraagje : mijn katten zijn dol op de melk van het merk "GimCat" (soortgelijke verpakking dan hun yoghurt die jullie wel aanbieden). Bestaat de mogelijkheid dat jullie deze ook opnemen in jullie assortiment? De melk die ik heb besteld wordt niet zo erg gesmaakt...

Oplichting bebita

Ik heb een voiere besteld die in 2 pakketen word gebracht. Ik kreeg een mail dat 1 pakket niet kon worden bezorgd . Zei boden daarvoor 150 euro tegoedbon. Dat wil ik niet want ik heb niks aan een halve voiere. Het andere pakket heb ik daarom ook geweigerd. Ik heb een heroepingsformulier ingevuld en opgestuurd en nooit bericht terug gehad. Ik heb gebeld geen reactie. Ik heb gemaild geen reactie. Ik wil gewoon mijn 300 euro terug die ik heb betaald voor niks. Klanten service NIET te bereiken bel maar eens voor de grap ;) van plan om aangifte te doen wegens cybercrime, ****** en oplichting! Niet bestellen dus.

Prima service, snelle levering, goed verpakt, 1e klas produkten

Bij tel. contact, zeer vriendelijk geholpen. Prettig zaken doen.

prima webshop

snelle levering en goede website. Zoals een efficiente webshop moet zijn. Goed assortiment tegen goede prijzen.

Top service qua: op de hoogte houden vd klant, verwerken order en levering. Ook prijs is de laagste die ik ooit voor n zak brokken heb betaald!!

Wel goed

Het is een mooie vogelkooi.Jammer dat hij geen handvat heeft om mee op te tillen. En de eierstokken heb ik vast moeten lijmen zodat ze blijven zitten. Evengoed een mooie kooi.Dus blij mee.En mijn kanaries ook....

Keurig bedrijf

Netjes alles afgeleverd. En snel. Prima

Tevreden

Zeer tevreden over mijn bestelling. Eerste bestelling is erg vlot verlopen. Enkel een doosje whiskas snoepjes was beschadigd bij levering

volte bediening

Goed betaalbaar en zeer te vrede.

Zou zeker nog blijven bestellen. Zijn hele goede prijzen en daar wordt ik echt blij van.

In de toekomst bestel ik nog voor mijn hond die aan zijn nieren heeft

Prima bedrijf en goede producten..!!

Goede producten en snelle levering..!!!

Met vervelende gevolgen voor mij!

op 8-6-2020 omstreeks 08u30 kijk ik op de dpd tracking pagina en staat er enkel vermeld "Parcel handed to DPD" al de rest staat nog volledig open. ik ben van oordeel dat ik ruim een uur tijd heb om een afspraak af te handelen. Bij mijn thuiskomst rond 10u15 controleer ik onmiddellijk mijn emailverkeer en moet vaststellen dat er - "in tarnsit" - "At parcel delivery centre" - "Percel out for delivery" - is ingevuld en enkel "delivered" blijft open staan, er stond ook bij vermeld dat de levering zou gebeuren tussen 09u00 en 10u00. De ganse dag kan ik geen stap ondernemen en blijf ik wachten tot omstreeks 19u00 de bel gaat en de buurman het pakket komt afleveren. En net tegen die buurman waartegen wij gerechtelijke stappen moeten ondernemen heb ik moeten dank U zeggen. Als jullie bij aflevering er melding van hadden gemaakt dat het pakket was afgeleverd bij de buren met vermelding van de huisnummer dan had ik geen 8 uren moeten zitten wachten op de ontvangst hiervan. Er was eveneens een mobile telefoonnummer vermeld waarop ik bereikbaar was en is niet geraadpleegd! De buurman wist zelfs wat de inhoud was zonder dat er iets duidelijk vermeld stond op de doos! Ondanks dat ik heel tevreden was over de bestelling en het product op zich is de levering erg mis gelopen.

Afspraak nagekomen

Zelfs in coronatijd afspraken nagekomen,...

Alles keurig en snel geregeld!

Keurig en snel!!

Bitiba voldoet perfect aan de verwachting

Bitiba was goedkoper dan ander online dierenwinkels, zonder verlies van kwaliteit. De bestelling werd perfect op tijd geleverd. Ik ben daarom ook enorm tevreden. Voor mij is dit voor herhaling vatbaar. Ik kan dit aan iedereen aanraden.

Uitstekende service , alles volgens de regels geleverd

Zeker voor herhaling vatbaar

perect!

Heel snelle en correcte levering!

Product zoals beschreven en snel geleverd. Dit voor een goede prijs

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.