Spullen werden snel geleverd, zelfs in deze tijd. Ze zijn nog niet gebruikt, mijn kittens komen pas over 4 weken, maar te zien aan de producten verwacht ik geen problemen. Ik heb deze winkel aanbevolen bij een vriendin.

Eten is goed en goedkoop

Eten is goed en goedkoop

Voor een prima prijs!

Snelle service en leuke prijzen

Hele slechte klantenservice

Er wordt niet gereageerd op een mails. Je wordt super onvriendelijk te woord gestaan, zelfs beschuldigd van allerlei dingen die niet waar zijn. Ik nam de lange levertijden altijd een beetje voor lief, door het assortiment, maar ben na deze onbeschofte behandeling zeker geen klant meer van ze.

zo znel toppers

mijn dank wat een goede levering top dit mag gezegd worden toppers

Top !!!

Snel en goed geleverd

Top website voor je huisdier!

Dit was de tweede bestelling alles netjes verpakt kwam in twee keer maar werd bij bevestiggin van de orde aangegeven in de mail. Pakketten waren snel binnen.

Erbarmelijk slecht.

Niet aan te bevelen. Service laat te wensen over. Houden zich niet aan de leveringstijd. Pakket besteld op 29.04.2020 (België). Melding dat pakket kon geleverd worden op 02.05.2020 . Daarna melding levering op 04.05.2020. Via T&T code(op 04.05.2020) bevond het pakket zich nog steeds op 01.05.2020 in Nederland. Dit is de eerste maar ook laatste keer dat er iets besteld werd via bitiba.nl

Prijs kwaliteit in verhouding

Makkelijk op te spannen. Poezen tevreden, wij tevreden.

Snelle levering,

Ik heb het product ( vogel kooi) amilo, retour gestuurd.bestelnr.165927945. Klantnr.27213239. En gebeld.nog steeds mijn geld niet terugbetaald, diversen mails gestuurd. Mvg

Ruim assortiment. Goede prijzen.

Voor zover ik kon zien is dit de enige webshop die de kattenbrokken verkoopt die we normaal uit Duitsland halen. Voor een prima prijs.

Zeer goede prijs kwaliteit en zeer snel geleverd

Snel en goed

Snelle en goede levering, netjes verpakt

Goedkoopste in prijs.

Levering duurde lang door Corona, maar zal wellicht normaal gesproken niet zo zijn, verwacht ik.

Snel en keurig verpakt geleverd.

Tevreden blije hond

Mijn Berner is een oeilijke brokjes eten. Na het lezen van de info op de site gekozenvoor Wolf of the wildersness. Hij vindt het heerlijk. Nu inmiddels ook het vlees besteld. Hin staat likkenbaardend te wachten op zijn bak. Had eerst wat proef verpakkingen besteld. Daar was ik snel doorheen. Gevraagd of ze snel 12kg konden leveren. 2 dagen later al in huis. Top! Dus tevreden hond en tevreden baasje

Bij mijn 2de bestelling bleek Bitiba een fout te hebben gemaakt, waardoor de bestelling door de vervoermaatschappij werd teruggestuurd. Bitiba bracht me hier onmiddellijk van op de hoogte, verontschuldigde zich voor haar fout, en gaf me de raad opnieuw te bestellen. Het eerste bedrag zou worden teruggestort. En zo gebeurde. Vandaag kreeg ik bericht van de terugstorting. Dit vind ik geweldige service: letterlijk alles wordt gecommuniceerd en beloftes worden gehouden. Bovendien is mijn hondenvoer stukken goedkoper dan elders. Ik ben dus een zeer tevreden klant.

Prijs ok, maar logistiek niet op orde!

Konijnenhok bestond uit drie pakketten, welke op drie verschillende dagen zijn afgeleverd.

Prima.

Alle vertrouwde merken voor een scherpe prijs!

Bedankt voor service snel verstuurd

Bedankjes voor service snel verstuurd super mooie groetjes jeroen Mul

Zag er prima uit

Snelle levering lage prijs

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.