Hier geef ik een topscorer !

Snelle levering en van alle internetsites voor dieren voeding de goedkoopste, ook op de Royal Canin brokken. Hopelijk blijven deze prijzen zo ! Alleen de verpakking (de doos) was wat povertjes, een geluk dat de transporteur er voorzichtig mee was want anders van die zeker open gescheurd geweest. Dus een iets sterkere doos zou beter zijn.

Niet tevreden

Veel te lang moeten wachten vanaf aankoop tot levering... Heb zelfs een zak voer bij de dierenwinkel moeten kopen, omdat ik niet overkwam. Ook de track en trace liep niet synchroom met de uiteindelijke leverdatum.

Heel fijn

Goedkoper dan andere sites, goed verzorgd en snel binnen!

Goede aankoop en handeling van goederen.

Product dat ik bij Bitiba heb gekocht was het goedkoopste bij hun en met hun gratis verzending was dit dus ideaal voor het product dat ik wou aankopen. De bestelling is vlot gegaan en de verzending had enkel wat vertraging door de feestdagen. Maar in het algemeen was het allemaal perfect in orde.

17 dagen levertijd, slechte communicatie,

Ik was altijd tevreden met Bitiba maar de laatste bestelling was een drama! Producten pas na 17 dagen geleverd wat ik op zich niet zo erg gevonden zou hebben als hierover maar duidelijk gecommuniceerd zou zijn. De klantenservice gaf geen relevante informatie op mijn emails betreffende mijn bestelling. Telefonisch werd ik ook niet heel veel wijzer. Ik weet niet of ik weer bij Bitiba ga bestellen, waarschijnlijk wordt het Zooplus, wel iets duurder maar achteraf betalen kan daar wel, bij Bitiba niet. Tip voor Bitiba: verbeter jullie communicatie, stel de klant op de hoogte als de levering vertraagd is!

Best okee

Duurde erg lang voordat ik mijn bestelling ontvangen heb Had wel een bericht daar over willen ontvangen Plus dat er in december een korting was die ik niet kon gebruiken omdat de mand niet leverbaar was toen Niet heel netjes vind ik Over de mand zelf Had hem wel wat vollen verwacht Hoes is erg dun dus hopen dat er geen gaten in komen

Snelle levering!

Voor het eerst besteld bij jullie, bestelling was snel verwerkt en volgende dag in huis. Super service!

prijs kwaliteit super

bestelling ging heel vlot

Nvt

Waardeloze levertijden

Lees de andere recensies, dan zie je (te) vaak jhet zelde verhaal: Waardeloze levertijden. Ik bestelde kattenvoer. Meteen betaald. De zelfde avond krijg ik een tracking code van DPD. Vervolgens wachten wachten wachten... Na een week is de verzendcode bij DPD nog niet bekend (!). Meer wachten. Klantenservice bellen. Krijg je te horen dat ze wel even een klacht bij DPD zullen indienen. Weer gebeurt er niks. Nog eens een week wachten.. Krijg je van de klantenservice een smoesje dat de vrachtwagen uit Polen niet geregistreerd staat want daar hebben ze geen contact met DPD. Kletskoek, dus. Toch even DPD gebeld... “Nee meneer, van een klacht over deze levering is ons niets bekend.” Klantenservice bellen (op vrijdag) met de melding dat ik de bestelling wens te annuleren. Antwoord “wacht tot maandag, dan komt het vast” en ineens verschijnt er op maandag een bericht bij DPD dat de bestelling geleverd wordt. De website belooft “doorgaans levering binnen 1-3 werkdagen”. Mijn pakket is geleverd na 8 werkdagen, veel telefonisch contact (en leugens van bitiba) en dreigen met annulering.

Correcte service en prima prijs

Kansloos

Schandalig! 22 december 2019 bestelling gedaan en tot op heden niks ontvangen

Nog steeds mijn bestelling niet ontvangen

2 a 3 dagen levertijd Word straks 3 weken levertijd Heb nog steeds mijn bestelling niet ontvangen!

Snelle levering en duidelijke communicatie

Voor het eerst besteld bij bibita. Duidelijke site, goede communicatie. Levering was wat vertraagd, maar keurig een mail gekregen. Ik ga hier zeker nog eens bestellen!

Lage prijs, snelle bezorging.

Ik was al een tijdje aan het zoeken naar waar ik Hills het voordeligst kon bestellen/kopen. Bitiba bleek echt het voordeligst. Bestellen verliep makkelijk, het kattenvoer kwam snel aan en dat voor de laagste prijs!

Zeer slecht! Nooit meer!

Ik kreeg mijn bestelling in tweeën waarvan een pakket pas na 10 dagen! Daarover een klacht ingediend een omdat deze zo laat was en twee omdat deze bestelling letterlijk in de doos was geflikkerd en bijna de helft van het bestelde blikvoer dermate ingedeukt is hierdoor dat het niet meer bruikbaar is (dit ivm evt beschadiging Vd binnenlaag vh blik tin vergiftiging!) Voor veel geld dus gewoon weg gegooid, klacht ingediend maar tot op heden nog steeds niks van bitiba% gehoord. Zeer teleurgesteld in dit bedrijf en hoe hun met hun klanten om gaan!

Two weeks and still not received my order

It’s been two weeks and my order still hasn’t even left the warehouse. And yet Bitiba sends an email asking for my opinion of their service.... well, I ordered a cage for my new hamster and I still can’t bring my new hamster home because Bitiba hasn’t delivered and I keep asking where my order is and they just keep saying in the next couple days I should have it. At this point I have no faith that I will ever get my order.

Ik had geen klachten over jullie behalve DHL laat weten dat ze een dag komen om een bepaalde tijd en dan krijg je savonds een berichtje dat ze ons gemist hadden terwijl wij gewoon om die tijd thuis waren voor niks

Vlotte bezorging.

Helaas waren de hondenjassen te groot.

Was zoals de beschrijving

Goede kwaliteit de katten zijn er in iedergeval dol op wat niet altijd zo

goede prijs-kwaliteit

Kort en krachtig besteltraject met als resultaat een correcte levering

Simpelweg bestellen en het wordt snel... sneller dan verwacht geleverd. We hadden 2 pakken voer van 9kg elk besteld en ze waren binnen een paar dagen binnen. Zelfs gedurende de kerstperiode... Dat was helemaal tot grote tevredenheid van onze franse bulldoggen... Want... laten we wel wezen... Geen geintjes met het eten van een Franse Bulldog.

Voldoende

Bestelling was perfect maar levering laat wel wat te wensen over . Ligt aan bezorger , maar toch kan daar nog flink wat verbeterd worden.

Ik mis 10 bakjes voer

Inmiddels 2 maal een mail gestuurd in 10 dagen tijd, tot op heden nog geen antwoord terwijl de automatische mail aangeeft "doorgaans binnen 24 uur" te antwoorden. 240 uur daarentegen is een misinschatting van je kunnen.. Ik vraag me af of ik überhaupt nog antwoord ga krijgen. Helaas, eerste keer dat ik hier bestel maar ik ben bang de laatste.

Super gemakkelijk

Ik heb 1 kat die heel erg schuw is en verwachtte moeilijkheden om haar chip te programmeren. Maar het systeem zit zo goed in elkaar dat je eigenlijk maar een tijdje moet opletten tot ze in de buurt komt en klaar. Ook het installeren is eenvoudig. Jammer dat het wel redelijk wat koude naar binnen laat.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.