Super gedaan.👌

Ben zeer tevreden met de snelheid van leveren. Nog scherper in prijs kan bijna niet. Blijf hier zeker kopen.

Perfecte en snelle levering

Perfecte en snelle levering

uitstekend

Goede verpakt. Snelle levering.

Lange levertijd

De bestelling is op zondag geplaatst en gelijk betaald. Op vrijdagavond pas geleverd.

Was op zoek naar de hier gevonden producten

Netjes bezorgd, en op tijd.

vlotte samenwerking

van bestelling tot levering is alles perfect gelopen. na 2 dagen had ik pakket al in huis. top

het word altijd duurder

iedere keer ik iets bestel is het duurder dan de vorige keer ook al zitten er maar enkele dagen tussen ,nu met de nieuwe verpakkingen word er geklopt met de grote hamer !!!!! vroeger maakte ik reclame met jullie nu niet meer ,jullie zijn niet meer de goedkoopste 8

was goede kwaliteit

de prijs was in orde en de hond eet het graag

Snelle levering en duidelijke website

Schitterend

de aankoop van de bench was volgens onze wensen. onze viervoeter is super tevreden

totaal geen negatieve punten kunnen bedenken

Goedkoop en supersnel geleverd 👍🏼

Voor de eerste keer hier iets besteld en ben zeer tevreden. Ondanks de drukke tijd van de feestdagen toch super snel geleverd. Goed verpakt dus jullie hebben er een klant bij. 5 sterren om da alles top was.

Duidelijke website, bestelling snel en goed geleverd

Spullen die ik geleverd kreeg , waren goed verpakt en de inhoud kwam overeen met het plaatje.

Ondanks feestdagen, toch nog snelle levering. Besteld item voldoed aan wens.

Gemakkelijke website, scherpe prijzen en snelle levering. Oftewel..... wij gaan hier vaker bestellen!

Eerste bestelling, zeer tevreden

Normaal bestel ik bij zooplus, maar omdat sommige dingen bij Bitiba goedkoper zijn, heb ik nu voor de laatste gekozen. Ik begrijp dat het onder hetzelfde bedrijf valt? Over beide ben Ik tevreden trouwens. De levering was ondanks de kerstdrukte ook vrij vlot.

Snelle verzending van een prima kooi.

De kooi werd, ondanks de feestdagen, snel geleverd. Goede kwaliteit, niet duur.

Krijg gewoon een heel ander hok dan besteld!

Bestel hier nooit meer iets!

Goede service.

Eerste keer besteld en goed ontvangen, super.

Producten prima, levering k$%

Goede producten, snelle verzending alleen de levering door verschillende vervoersbedrijven. 30 dozen in totaal, 30 x bezorger gehad..... dat werkt niet echt

Hondenjasjes

Mooie functionele jasjes

Prima prijs kwaliteit verhouding

Mooie mand voor een mooie prijs.

Goede klantenservice

Goed verpakt en prettig met een trackingcode te volgen. Een van de artikelen was ik niet tevreden over en weer teruggestuurd. Dit in overleg met klantenservice. Wel een trage terugbetaling van 1 week maar het waren ook periode met feestdagen.

groot keuze, prima service

Groot keuze voor katen en honden, goed prizen, als nieuwe klant ben ik heel tevreden. Met vriendelijkes groeten.

Excellent

My experience with Bitiba was an excellent one, great service and fast delivery. Definitely will place more orders and recommend them to others.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.