Niks aan op te merken

Het bestellen ging gemakkelijk en ik hoefde er niet lang op te wachten. Goede prijs en netjes bezorgd!

Goede kwaliteit en snelle, correcte levering

Zeer snelle levering

Goedkope en snelle levering

keurig netjes verzorgd en verpakt.

super goede ervaring mee.

Werd netjes thuis bezorgd

Bestelling kwam binnen de tijd aan. Jasje was qua lengte goed, breedte veel te wijd

Goed en lekker

Goed en lekker eten

Slechte/ geen klachtafhandeling!

Onvolledige levering en geen reactie op mijn klacht ontvangen na 3 weken en verschillende e-mails

snel, correct en makkelijk

snel, correct en makkelijk

Vlotte levering en goed product

Super mooie bench

Had eerst een M gekocht en vond die zo goed ,men puppy vind dit een heerlijke bench en heb na een 2 tal weken een XL gekocht ,dit vind hij nog zaliger om er in te rollen,gewoonweg een super bench. Mvg Samijn

Perfecte aankoop,

Perfecte aankoop, tegen een goede prijs met een meer dan behoorlijke snelle levering. top gewoon.

Prima spullen voor een diabetes kat

Snel en goed verpakt

Snel geleverd en niet teveel lucht verpakt.

Slechte rattenkooi

De delen zitten met een plastic strip aan elkaar. Staat zo wankel. Als je de bak wilt verschonen moet je de kooi van de bak halen en stort de kooi volledig in. Echt zo een slechte kooi. En zeker dan een hoop geld voor zo een slechte kwaliteit kooi. Op de foto een plaatje in het echt verschrikkelijk slecht kwaliteit

Uitstekende service!

Zaterdagavond besteld, maandagochtend geleverd.

Voordelige aankoop

Prima, netjes aangegeven dat de bestelling iets later zou komen.

alles perfect in orde !Da

Alles perfect in orde en op tijd geleverd

Prima club voor scherpe prijzen en vlotte levering

Gewoon prima leverancier, ik kom zeker terug.

geweldig

eerste bestelling was goed en snel bezorgd

Blij met de spullen betaalbaar

Ik ben zeer tevreden met de produkten en de goede en snelle levering

Betrouwbaar, snel, goede prijs, correct

Fijne website. Snelle service, zeer goede prijs. Vooral de extra korting voor de eerste bestelling was een aangename verrassing.

Het ging soepel en verliep prima. Helaas kwam mijn 5% korting code (n.a.v mijn inschrijving) pas na mijn bestelling binnen.

mooie prijs en werkt uitstekend

heb bij jullie agility onderdelen besteld. prijs is netjes. snel geleverd. mooi allemaal apart vekpakt in tassen om mee te nemen. werkt super goed en is heel handig.

Goed en snel geleverd

Goed en snel geleverd

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.