Gemakkelijk besteld, goede kwaliteit.

Gemakkelijk om te bestellen, vlotte afwikkeling, geen lange levertermijn.

Gemakkelijker winkelen is niet mogelijk

Heel goede prijs kwaliteit.

Site is overzichtelijk. Snelle service

Vlotte service. Overzichtelijke website. Wel heb in mijn Gourmet Oceaan Selection een paar zakjes gehad die opgeblazen waren. Het eten die in deze zakjes zat had een niet zo aangename geur. Anders een tevreden klant!

Prima afgehandeld

Voor de 1e keer bij Bibita hondenvoer besteld. De bestelling is uitstekend afgehandeld. Volgende keer bestel ik weer bij Bibita!

Goed product voor een mooie prijs

op tijd bezorgd

Goede service en netjes ingepakt. En natuurlijk een redelijke prijs.

Heel te vreden.

Verliep heel soepel , en is snel bezorgd.

Altijd betrouwbaar

De bestellingen zijn altijd correct en snel verwerkt

Vooruit betaald en product wordt niet meer geleverd.

Na dagen kreeg ik een kort mailtje dat het product niet meer geleverd wordt terwijl op de site op voorraad stond. Ik moest zelf een email sturen met de vraag dat ik dan me geld terug wilde. Die werd na dagen weer beantwoord met een wedervraag. Schiet lekker op stelletje amateurs.

Goede service doet wat het beloofd goede produkten

Vlotte en correcte bestelling en levering

Tevreden klant

Snelle levering van bestelde producten

Ruim aanbod in wat ik nodig heb. Hoef zelf niet te sjouwen met de zware spullen, ideale oplossing. Makkelijke bestel procedure en snelle levering.

Niks mis mee!

Geheel tevreden.

Hele slechte service lang moeten wachten op voer.

Voer is prima! Je wordt niet op de hoogte gehouden wanneer het voer wordt thuisbezorgd,link DPD track en tracé code werkte niet. We hebben 1.5 week moeten wachten op ons voer,paar keer gebeld naar Bitiba,konden niet met zekerheid zeggen wanneer het voer bezorgd kon worden i.v.m.leveringsproblemen bij DPD.Doos was flink beschadigd bij aankomst en sjagerijnig personeel bij DPD waarschijnlijk door te hoge werkdruk met te weinig personeel. Totaal niet op de hoogte gehouden door Bitiba,hele slechte service! Gevraagd om evt. vergoeding ivm.lange wachttijd krijg je een kortingscode van 10%... Liever iets duurder en en goede service. Voortaan halen wij ons voer ergens anders!

Uitstekende service

Snelle levering, groot aanbod en niet duur

Top!!

Fijne prijs, kwaliteits verhouding. Vlotte levering en twee zeer tevreden poezen!

Vlot en accuraat

Ik ben heel tevreden over het verloop van mij bestelling.

Vooral de verenhengels zijn top favorieten bij mijn katjes! En de kauw stick gaan er in als koek hahaha.... Goede kwaliteit voor een prima prijs!

De jas voor de hond heerlijk zo als hij nu redelijk droog blijft Ben er erg blij mee

ONGELOVELIJK LEKKER !

Ik bestelde Royal Canin Veterinary Satiefy management van 12 kg. Het was er al de dag nadien vanuit Nederland, -5euro en gratis geleverd. Goedkoper dan op andere sites...maar wat deed de hond raar! ingepakt in een kartonnen doos, rook ze dat de zak voor haar was en duwde me om het open te maken, ik kreeg er haar amper vandaan, wild entousiast werd ze , dus heb ik er haar van laten proeven..och my god ! alles op ,ik had ze tussen de rest van Royal Canin Obesity gemengd , maar "Mieke" haalde ze er van tussen ! Het ruikt heel lekker en ze is er dol van, ze heeft vlugger genoeg ook..dus ik raad dit aan om bij Bitiba.nl te kopen, bij uw veearts is het bijna 2 maal duurder en ze brengen het je tot binnen ! Zelfs de man die het kwam leveren , verdiend een pluim, vriendelijk, ook al bedankte ik hem omdat hij het van Nederland naar Belgiê moest brengen..."is mijn job" , zegde hij..MAAR DE GELUKKIGSTE WAS DE HOND ! Bitiba, reken er maar op dat ik u zal aanprijzen aan andere hondenliefhebbers !!

Snelle levering en goedkoper dan in lokale winkels

Ontevreden

Ik moest vrij lang op mijn bestelling wachten en deze was niet compleet het geld heb ik wel terug ontvangen maar toch......

Goede service en ruime keus aan artikelen

Goede en makkelijke service, dat is mijn ervaring omdat ik mijn bestelling weer terug moest sturen omdat het stuk was. Andere besteld want ik wilde er toch 1 hebben maar die was helaas ook stuk maar was geen belemmering om het in elkaar te zetten (dogvilla) dus gehouden, maar betreur het wel. Beter verpakken zou dit zeker voorkomen!

Bestellen gaat goed Levering met DPD erg lang

Het bestellen van mijn producten ging erg gemakkelijk. Maar de communicatie, via DPD qua levering, duurt erg lang en is onzorgvuldig vanuit DPD komen niet op de DPD zelf doorgegeven dag, Maandag besteld en pas vrijdags in huis, dat duurt wel erg lang. Twijfel ook of ik nogmaals ga bestellen. Bitiba zelf is voldoende maar die bezorging met DPD duidelijk niet.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.