Helaas was er iets kapot

Het duurde heel lang omdat dhl mijn zending tot 2 x aan toe verkeerd gesorteerd had...kunnen jullie niks aan doen. En helaas was er 1 ding kapot toen het aan kwam

Blijvertje!

Zeer snelle levering. Alles prima voor elkaar. Blijf hier bestellen.

gpede producten, maar verzending duurde langer

producten zijn goed en worden netjes verzonden. Duurde alleen even voor ik ze binnen had

Mijn bestelling was goed geleverd. De hondjes smullen ervan

Prima site

Voldoende keuze en betaalbaar

Top! Hier ga ik vaker bestellen. Goede kwaliteit, prettige prijzen.

Vlotte levering, goede kwaliteit en aangename prijzen. Kortom wat wil je nog meer?

Snelle levering en betaalbaar

Super snelle en nette levering!

10 plus

Snel en goedkoop

Alees goed

Was verrast dat het niet de dag volgend op de bestelling geleverd was maar gezien het feit dat er ook nog een weekend tussen zat en niet uit Nederland toch zeer snel bij mij.

Slechte handeling, pakket niet aangekomen.

Ik heb geen pakket gezien. Koerierbedrijf vond t nodig om 1malig langs te komen en pakket zonder toezegging retour te sturen.

Goede prijs en snelle levering

Duidelijke site en scherpe prijzen. Makkelijk om te bestellen, snelle bezorging. Kortom, niks op aan te merken.

Keurig en snel geleverd tegen een scherpe prijs

Prima bedrijf

Ik had hondenmanden besteld, die bleken te klein. Het terugsturen was geen probleem, ook het geld werd snel teruggestort. Daarna een andere maat besteld, weer een prima ervaring met dit bedrijf.

zeer goede service

besteld en dag nadien geleverd, TOP

Snel en correct geleverd. Top!

Prima en snel!

Erg prettige eerste ervaring. Ik had 2 jasjes voor mijn koudkleumige Chihuahua besteld en wat extra zaken. Helaas paste 1 jasje niet. Na contact kreeg ik te horen dat mijn geld retour zou komen (ook idd gebeurd) en dat ik het te grote jasje niet retour hoefde te sturen maar bijv kon schenken aan het asiel.. Ik was daar erg door verrast en vind dit een supergoede actie.

Goede producten goede prijs

Zeer tevreden over de producten Niet over DHL die maar bezorgd wanneer het hun uit komt dus moest 4 dagen w8 op producten maar dat staat verder lis van jullie

Prima geregeld

Super snelle levering en zeer te vreden

Zeer tevreden.

Snel besteld, snel geleverd en niet duur!

Mijn bestelling was snel geplaatst, de levering was eveneens snel, en de bestelde producten waren een stuk goedkoper dan in de winkel. Ik ga zeker in de toekomst opnieuw bij Bitiba bestellen!

Gewoon weer goed

Snelle correcte levering. Goede producten tegen marktconforme prijzen.

Supersnelle levering voor de laagste prijs!

Ik heb 1 keer besteld, en plaats mijn volgende bestelling weer hier! Snellere levering en scherpste prijs tov de concurrenten. Toppie!

Alleen 1 min punt als ik 2 pakketen heb waarom op 2 plaatsem ophalen. Een van de pakketten zat vol met blikken moest ik de trap afsjouwen bij de winkel dat is niet leuk. Zet de paketten voortaan gewoon bij 1 winkel.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.