voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt en duidelijke communicatie op het moment van bestelling. Gemakkelijk betaalsysteem.

Levertijd (1-2dagen) werd niet gerespecteerd! Een dier kan geen dag wachten voor zijn voeding.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering en nog n leuk presentje erbij!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle, goede service. Goede prijs kwaliteitverhouding

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering ,competitieve prijzen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles correct verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering!

Bij het open maken van de doos snij je makkelijk in de zak. Leg een kartonnenstrip in de verpakking daar waar je snijd om de doos te openen zodat je in het kartonstrip snijd ipv in de zak.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt.... Prijs gunstig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Eenvoudig bestellen, snel bezorgd, keurig verpakt, perfect

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnel geleverd. Product (krabpaal) is perfect en een groot succes bij de katten. Product was na bestelling 5 euro goedkoper geworden en dit bedrag heb ik netjes teruggestort gekregen. Heel fijne service dus.

Pluspunten

Had ook 2 silicone voer/drinkbakjes bestel , helaas waren deze niet de kleur die ik had gewild. En een slappe kwaliteit .

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Sascha

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het product voldoet geheel aan de verwchting,is snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Fijn dat er ook dieetproducten zijn en voor een redelijke prijs. Verder ga ik bij de volgende bestelling ook eens naar andere producten kijken of die er zijn

Op dit moment niet

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het product was heel snel geleverd en goed verpakt. Het was heel makkelijk ineen te zetten. We hebben het Poezehuisje persoonlijk gemaakt en het drie lagen gegeven met lakverf voor buiten. Heel mooi! Onze poes ligt er heel graag in. Lekt wel binnen als het regent. Verder heel tevreden. Oogt heel mooi buiten vanuit onze veranda.

Enige nadeel : Niet waterdicht zelfs niet na schilderen met waterbestendige verf. Lekt onder het deksel door langs de bovenranden. Voorlopig opgelost door er plastiek over te hangen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, prima omschrijving van het artikel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel Volledige bestelling Goed verpakt Eens een keer geen kattegrind door de doos zoals bij Zooplus vaak het geval is

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen positieve ervaring

Zet op uw site dat het meer dan 2dagen kan duren Ik had de visfilter dringend nodig en na een week had ik nog geen filter bedankt hiervoor

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Keurig op tijd bezorgd.Prima verpakt. De bestelling was correct!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vriendelijk geprijsd en artikel netjes verpakt bezorgd. Dank daarvoor. Mijn herhaalbestelling is weer bij dit bedrijf.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.