Goed voer is belangrijk, maar ook de prijs. Je kijkt zelf ook naar de prijs en kwaliteit voor je eigen inkopen toch?
Beste Walter, Hartelijk dank voor je mooie woorden 💛. We zijn blij dat je onze prijs-kwaliteitverhouding zo waardeert 🐾. Goed voer is inderdaad erg belangrijk voor onze viervoeters 🐶🐱, en we doen ons best om dat altijd tegen een scherpe prijs aan te bieden. Fijn dat je dit met ons deelt, en we hopen je snel weer terug te zien bij Bitiba! Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Ik ben zeer tevreden over deze bitiba
Beste Sandra, Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent met Bitiba 🐾💛! Bedankt voor je vertrouwen en je mooie woorden. We nemen je feedback over de verpakking graag mee, zodat we dit verder kunnen verbeteren 📦✨. Mocht je verdere assistentie nodig hebben m.b.t. de lichte beschadiging, neem dan gerust contact op met onze klantenservice via [email protected] Veel plezier met je bestelling en tot de volgende keer! 🐶🐱 Met vriendelijke groet, Team Bitiba
Wanneer je eerder een bestelling het gedaan is het super makkelijk opnieuw bestellen en de verwerking gaat heel snel. Achteraf betalen is ook zo fijn, want soms komt het niet uit.
Beste Henny, Wat een fantastisch bericht om te lezen, dank je wel! 💛 Super dat het herbestellen zo makkelijk gaat en dat de betaalopties je goed uitkomen. We zijn blij dat we het zo eenvoudig en prettig voor je kunnen maken 🐾😊 Met vriendelijke groet, Team bitiba
Dank je voor de goeie service
Beste Natascha, Wat fijn om te horen dat alles zo goed verlopen is! 💛 Dank je wel voor je vertrouwen en je lieve woorden. We helpen je ook in de toekomst graag weer verder 🐾😊 Met vriendelijke groet, Team bitiba
Alles wordt altijd snel bezorgd
Beste Bianca, Wat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent over onze snelle service! 💛🐾 We doen ons best om je bestelling steeds zo vlot mogelijk bij jou (en je viervoeter) te krijgen. Heel erg bedankt voor je vertrouwen! 🙌 Met vriendelijke groet, Team bitiba
De poesen zijn er gek op . Het bestellen gaat makkelijk. Zeker als je het nog niet via abonnement wil doen. Je Maak gewoon een herhaling van één van je voorgaande bestelling of deel er van.
Beste klant, Wat fijn om te horen dat zowel jij als je poezen blij zijn met onze service én producten! 💛🐾 Het herbestellen makkelijker maken is precies waar we naar streven. Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Goede en snelle levering
Beste Linda, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over de snelle levering! 💛🐾 Bedankt voor je positieve woorden en tot een volgende bestelling bij bitiba! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Tot nu toe ervaar ik een goede service en de brokken die ik koop vallen in de smaak bij mijn hond
Beste Linda, Wat een fijne review, bedankt! 💛🐾 We zijn blij dat je tevreden bent met onze service én dat de brokken bij jouw hond zo goed in de smaak vallen. Dat horen we graag! 🐶💛 Met vriendelijke groet, Team bitiba
Fijne website, snel geleverd
Beste Timo, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met onze website en snelle levering! 💛🐾 Dank je wel voor je vertrouwen en veel plezier met je bestelling. Met vriendelijke groet, Team bitiba
Bitiba is net zo goed als Zooplus... maar dan nog weer nét even goedkoper! (mijn bestelling werd zelfs geleverd in een Zooplus doos) :D Géén gedeukte afgedankte blikjes ofzo, gewoon goed spul voor minder €€. Jaja, 'n échte Hollander let op de centjes!
Beste Jessica, Haha, wat een leuke review! 😄💛🐾 Fijn om te horen dat je tevreden bent met de kwaliteit én de scherpe prijs van onze producten. En ja, soms moet je gewoon slim op de centjes letten, helemaal terecht! Bedankt voor je vertrouwen en veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team bitiba
I used to be a loyal customer and was always satisfied with my orders — until now. I recently received a product (12 cans of Wolf of Wilderness Junior 6 x 400 g, Duck & Veal), which I had ordered multiple times before, and the quality was clearly not right. We hoped it was just a few faulty cans (in which case I wouldn't have complained about it), but so far, every single one we opened was bad. I contacted Bitiba today with photos to show the issue. Their only response? “Here’s a 10% discount on your next order.” We paid €33.98 for these cans, and this is their idea of a solution. Even worse, there was no mention of investigating the quality problem at all. The lack of empathy, the poor customer service, and the refusal to take this matter seriously are shocking. If a food product — even for dogs — is not good, you should care enough to look into it. Don't order here if you expect to be taken seriously when there's something wrong with your order.
Dear Rachelle, Thank you for sharing your experience with us. 🐶💛 We are very sorry to hear that the quality of the Wolf of Wilderness Junior cans did not meet your expectations, and that your first contact with our customer service was not satisfactory. We completely understand how disappointing this must be, especially for a product you have previously enjoyed. We take reports like this very seriously and would like to resolve this together with you. Our customer service team will reach out to ensure a proper solution is provided and to further investigate the quality issue. According to our data, our customer care finally reached out to you on 13.08.25 with a complete refund. Once again, we sincerely apologize for the inconvenience and appreciate your feedback, which helps us improve our service. Kind regards, Team Bitiba
Snelle levering. Duidelijke app. Goedkoper dan elders.
Beste Joost, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 💛🐾 Super dat de levering snel was, de app duidelijk en de prijzen voordelig. Dank je wel voor je vertrouwen en veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team bitiba
goede en snelle bezorging. website is duidelijk.
Beste Anja, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 💛🐾 Geweldig dat de levering snel was en dat onze website duidelijk is. Dank je wel voor je vertrouwen en veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Eerlijke prijzen en snelle levering, hopelijk blijft dit zo!!!
Beste Freddy, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! 💛🐾 We doen ons best om eerlijke prijzen en snelle levering te blijven bieden. Dank je wel voor je vertrouwen en veel plezier met je bestelling! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Goedkoop en snelgeleverd
Beste Marco, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 💛🐾 Geweldig dat je bestelling snel geleverd werd en dat je blij bent met onze scherpe prijzen. Dank je wel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Geen opmerkingen. Vlotte service en correcte prijzen. Een aanrader !
Beste Yves, Wat fijn om te lezen dat alles naar wens verloopt! 💛🐾 We zijn blij dat je tevreden bent over de leveringen, prijzen en onze service. Dank je wel voor je mooie woorden en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Очень давольна вашим сайтом.
Дорогая Оксана! Мы очень рады, что вы довольны нашим сайтом! 💛🐾 Спасибо за добрые слова и доверие Bitiba. С уважением, Команда Bitiba
De spullen zijn goed en op tijd verzonden. Retouren worden goed afgehandeld. Aanrader.
Beste Erik, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! 💛🐾 Geweldig dat de levering en retourafhandeling naar wens zijn verlopen. Dank je wel voor je vertrouwen en aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Bitiba is een zeer complete webshop voor artikelen voor huisdieren. Ik koop hier graag dingen voor mijn hond en katten. De prijzen zijn scherp en de service is uitstekend.
Beste Emma, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze webshop! 💛🐾 Geweldig dat je bij ons graag producten voor je hond en katten bestelt, en dat je onze prijzen en service waardeert. Dank je wel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Op aanraden van mijn dochter ben ik bij Bitiba terecht gekomen. En ook ik ben heel tevreden.
Beste Helena, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 💛🐾 Geweldig dat je via het advies van je dochter bij ons terecht bent gekomen en dat de service en levering goed bevallen. Dank je wel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Wordt altijd zsm verzonden. Mocht t gebeuren dat er een vertraging is waardoor het niet op tijd komt dan krijg je direct een mail. Maar meestal is het binnen een paar dagen geleverd en daarbij ook nog netjes ingepakt.
Beste Vanessa, Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent met onze service! 💛🐾 Geweldig dat de levering meestal snel en netjes verloopt en dat we je bij vertraging direct op de hoogte kunnen houden. Dank je wel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Fijne website, voordelig en snelle levering!
Beste Chris, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent! 💛🐾 Geweldig dat je onze website prettig vindt en dat de levering snel en voordelig is. Dank je wel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Op mijn vraag kreeg ik dezelfde dag, binnen een paar uren antwoord. Spijtig van het voorval, bestelling na 11 dagen verloren gegaan. Er werd onmiddelijk door jullie eenzelfde bestelling geplaatst en verstuurd. Tip: verwittig jullie klanten dadelijk als er iets mis loopt. Een leveringstermijn van 3-5 dagen is normaal, daar reken ik op. Maar als je uiteindelijk de 15de dag pas je bestelling ontvangt, hebben de katten niet meer tijdig hun eten en moet de klant zelf andere oplossing zoeken bij sites die wel op 1 à 2 dagen leveren. Ik blijf het een spijtig voorval vinden en hoop dat het nooit meer gebeurt. Dikke pluim voir jullie klantendienst die zich excuseerde en altijd snel heeft geantwoord.
Beste Anita, Dank je wel voor je uitgebreide feedback! 💛🐾 We begrijpen volledig dat het heel vervelend was dat je bestelling vertraagd en verloren is gegaan. Fijn om te horen dat onze klantenservice snel en behulpzaam heeft kunnen reageren en een oplossing heeft geboden. We nemen je tip ter harte om nog sneller te communiceren bij vertragingen. Dank je wel voor je vertrouwen en we hopen dat je katten weer probleemloos van hun eten kunnen genieten! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Alleen bestelling bleef langer weg dan gezegd, maar vorige keer was het sneller
Beste Gunther, Dank je wel voor je feedback! 💛🐾 Fijn om te horen dat je bestelling verder in orde was. We begrijpen dat de langere levertijd vervelend kan zijn en doen ons best om alles zo snel mogelijk bij jou en je dieren te krijgen. Met vriendelijke groet, Team bitiba
Voor onze hond ben ik wolf of nature graanvrije brokken en vlees gaan bestellen. Helemaal fijn. Verder groot assortiment,makkelijk te vinden. Top!
Beste Hilda, Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent! 💛🐾 Geweldig dat de Wolf of Nature graanvrije brokken en vlees goed bevallen bij je hond. Fijn dat je ons assortiment overzichtelijk en makkelijk vindt. Dank je wel voor je vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team bitiba
Herzog-Wilhelm-Strabe 12
80331 Munchen
bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.