perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer goede service! Klantvriendelijk en een probleem wst door mezelf veroorzaakt was, is door Bitiba snel en gratis opgelost! Top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering

Ga zo door, ik ben heel content

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle levering tegen zeer gunstige prijzen!TOP!

NVT

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service... Water fontein kwam niet in goede orde binnen, werd meteen een nieuwe verstuurd. De detectie werd keurig weer opgehaald.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en alles is zoals het op de website staat. Een aanrader voor dierenvrienden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima en snelle verzending

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte levering, prima contact na bestelling en bij levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd, volgende dag

Betere weergave van de werkelijke levertijd. Er stond dat het 2-3 dagen zou duren, maar in werkelijkheid was het er de volgende dag.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Prijs

Service...werken met een postbedrijf dat het pakket wel bezorgd aan de deur, aub. En de klantenservice een goede oplossing laten geven indien je belt met een klacht over de postbezorging ipv dat je het zelf maar moet zien op te lossen. Pak je verantwoordelijkheid. Helaas voor mij de laatste keer dat ik bij jullie heb besteld.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, leuke producten, goede prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Product in goede staat, snelle levering.

1. Direct na betaling gaf de bestelprocedure een fout aan dat de betaling niet succesvol was terwijl deze volgens Ideal goed was doorgekomen. Dus dat werkt verwarrend en wekt wantrouwen op, zeker bij een eerste bestelling. Later op de dag werd de status wel aangepast naar: betaling voldaan. 2. Misschien een lager drempelbedrag waarbij geen verzendkosten betaald hoeven worden (gelijk aan andere online etailers).

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het werd netjes geleverd en zag er precies zo uit zo als het op de site stond top

Zo als wij bericht kregen dat beide artikelen gereed stonden voor verzending en dat we een artikel direct de volgende dag kregen en het andere artikel stond op de dag van maandag of dinsdag die kregen we woensdag terwijl beide bij elkaar hoorde volgens mij zijn dat aandachtspuntje waar jullie wat mee kunnen B.V.D

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product, zeer goede prijs! Mega snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering Onze katten zijn er erg blij mee!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Stipte levering

Spijtig dat de zak Royal Canin van 9kg niet terug kan gesloten worden en de zak van 3kg wel .

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, prima prijs / kwaliteit.

voldoende, een redelijke ervaring

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.