goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snellere levering en klacht oplossing toen ik een placemat beschadigd binnen had gekregen en een nieuwe al binnen 3 dagen weer in huis had. Dus uitstekende service en probleemoplossing.

Verpakken kan beter eventueel. Ik had een bestelling t.w.v. rond de 60 euro. Met van alles en nog wat. Waardoor er een grote doos gebruikt was en alles als een soort van er maar in gegooid leek doordat het alle ruimten had om te schuiven en te doen. Zelfs de breekbare voerbak, die dan wel apart ingepakt zit. Waardoor de kans op beschadigde producten wel toeneemt en ook de reden was van een beschadigde placemat. Gelukkig kreeg ik wel snel een nieuwe toegestuurd. Dus die service was echt uitstekend.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering en goede service en scherpe prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Per ongeluk verkeerd voer besteld, geen enkel probleem ondervonden! Moeiteloos en kosteloos retour. Top en gelijk de het juiste voer voor mijn hond besteld. Volgende keer weer hier bestellen

Tot nu toe geen tips

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was in orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Nette prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel blij blijven op deze manier bij jullie eten voor de beesten bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel en goedkoop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed En snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel binnen!! Ontzettend goedkoop..netjes verpakt!! Blije katten!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd levering.

voldoende, een redelijke ervaring

Dat je ook voor klein bedrag kan bestellen. Niet je je voor een x bedrag moet bestellen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering voor een goede prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super mooie bench. Ik had hem eerst een maatje te groot genomen, direct retour gezonden en nieuwe besteld. Alles is erg goed geregeld. Snelle afhandeling. Bench is van zeer goede kwaliteit, snel in elkaar te zetten.. onze hond voelt zich er op reis erg in thuis.

Geen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Scherpe prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en alles top in orde!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel te vrede met mijn krabton heel mooi

goede service, goed behandeld

Pluspunten

zeer correcte afhandeling!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles correct verlopen.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.