goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle en correcte levering

Creditkaart betaling verliep moeizaam

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lekkere brokken in afsluitbare zak. En snel geleverd. En goedkoper dan ergens anders. Daar gaat het mij ook om heb 2 rottweilers dus ga zeker vaker bestellen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en mooie prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Bestelling had vertraging en hier kreeg ik pas bericht over toen ik er naar vroeg

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Correcte levering voor goede prijs

Lange leveringstijd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle en correcte levering - overzichtelijke side - veel verschillende producten

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede snelle service. Kwaliteit product. Wijze van verzending. Goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles ttz prijs, snelheid van leveren en alles onbeschadigd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Top snelle levering en goed verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en degelijk

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede en snelle levering

Ik wou iets terugsturen maar vond dit niet terug. Ik denk dat ik dit nu ook niet meer kan doen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie prijs met vergelijking bij nadere verkopers

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Geen problemen met retourzending en snel met terug betaling. Snelle levering van het product.

In de app mogen way dingen aangepast mogen zoals het contact.. Probeer een 06 nummer voor klacjtjes en foutje

slechter dan verwacht

Pluspunten

Bestellen, betalen en de berichtgeving zijn prima.

De bezorging duurde beduidend langer dan 2-3 dagen waardoor we elders ook nog voer hebben moeten bestellen. Dat was dus waardeloos.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en correct geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

gedetailleerd, mooi en stevig!

De bezorging was later als aangegeven, pas naar 4 dagen had ik hem binnen IPv 1 tot 2 werkdagen. Maar dat ligt aan DHL.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Veel keus, voordeliger dan anderen.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Netjes verpakt

Duurde lang voor ik het binnen had

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede informatie over de levering. Duidelijke website. Uitstekende service! Toen mijn dochter laatst een draagtas wilde terug sturen, mochten wij die doneren bij het Asiel. Dierenasiel Oldenzaal was blij verrast met deze mooie geste.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering van een topproduct!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.