perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was in orde een vlotte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en correcte levering - artikel voldoet prima aan onze verwachting

geen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Zeer slechte ervaring! 2 weken geleden een bestelling geplaatst wat in 2 delen bezorfd zou worden. Deel 2 al binnen 2 dagen binnen, deel 1 zou 1 dag later volgen. Na 1,5 week nog niets binnen en na contact opnemen niets meer vernomen! Tot ineens de buren aan de deur stonden met de vraag of we op vakantie waren ondat het al bleek bezorgd! Bij een ander adres! Waarom was dit 1,5 onbekend??

Ik bestel niets meer bij dit bedrijf, levering is waardeloos. Een excuses of tegemoetkoming kan ik ook niet verwachten..

voldoende, een redelijke ervaring

De status van de bestelling was niet goed te volgen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De prijs en afhandeling van het product

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering en goede prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed verpakt

Levering duurde eigenlijk te lang omdat de levering vanuit duitsland moet komen hoe in via nederlandse site heb besteld. De overschrijving duurt ook lang omdat t naar duitse bank wordt overgeschreven. Aangezien ik mijn hondenvoer op aanraden van mijn Fokker hier moet gaan bestellen hoop ik dat de levering sneller kan voortaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ik kreeg netjes een Mail over dat er een drukte is en hierdoor de bestelling een dag later zou binnen komen (donderdag) het was goed verpakt en netjes gekeverd

Ik kreeg het pakket een dag eerder binnen. Ik weet niet of dit van te voren gemeld kan worden. Het geluk was dat ik toevallig thuis was maar anders had ik het pakket gemist omdat bij had verwacht dat het donderdag zou komen i.p.v. woensdag

goede service, goed behandeld

Welkomstkadootje was leuk geweest voor de hondjes

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle goede levering en zeer scherpe prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer tevreden, pakketje was er vroeger dan verwacht.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Netjes verpakt & snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede service Blij met aankoop

- Geen vermelding op website dat er mogelijk een andere koppeling voor fietskar nodig is.(Wat het geval is bij de meeste elektrische fietsen) - Bezorging duurde 1 week, geen 1-2 werkdagen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Groot assortiment en dus een ruime keuze

Ander postorderbedrijf nemen. Post.nl er uit gooien. Had bij jullie op 30 mei een bestelling geplaatst en jullie hebben het de 31 mei verstuurd met post.nl Met deze snelle handeling was niks mis mee. Alleen post.nl maakt er weer een bende van. Het werd pas 5 juni geleverd!! Maar het stond wel op de app van post.nl aan gekondigd dat het op verschillende dagen zou worden geleverd. Maar het schoof elke middag weer een dag op.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Krijgt geleverd

Klantenservice en bezorging

slechter dan verwacht

Pluspunten

prijs is goed

te lang wachten op bestelling middels 2 weken geleden nog niet ontvangen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel in huis

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.