goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben super blij met het honden zwembad. De honden spelen er iedere dag in. Het zwembad is super stevig en goed zuiver te houden. Binnen 1 werkdag binnen dus ook dat is super. Echt toppie allemaal

Tot nu toe geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed product. Gelukkig hebben jullie het op nieuw met post nl gestuurt

Toen jullie het met post Nl stuurden ging het goed .DHL IS een ramp waardeloze

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Vlugge levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlotte levering, handig , want nu blijft het water veel schoner! netjes verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlot en volgens afspraak!

goede service, goed behandeld

Alles was tip top in orde

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

stevig

gewicht

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Graag vlg keer met post.nl NIET met dhl. Zeer slechte ervaring met dat bedrijf.

Post.nl

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

mooi stevig hondenbad.Onze oude hond stapt er na zn wandelingen zelf in.blijft er een tijdje in gedachten in staan en stapt er dan weer uit.Met een waterhoosschep is hij deze week ook al helemaal natgeschept,hij vindt het heerlijk !!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

We zijn zeer tevreden met zowel de levering als de bestelde artikelen. De "Ren uit Nylon Groot" en de Hunter Waterbak Road Refresher. Beiden zijn thuis ook al een onmiddellijk succes en we hebben er vertrouwen in dat onze twee honden er op reis ook veel aan zullen hebben. De betaalprocedure was even spannend omdat we een paar uur in onzekerheid hebben moeten zitten vooraleer het duidelijk werd gemaakt dat de betaling ook echt was geregistreerd aan de winkelzijde terwijl het er wel al meteen af was bij de bank. Heb dus vooral vertrouwen in de goede afloop, want bij ons kwam alles op zijn pootjes terecht. Alle acht.

Feedback van gedane betaling zou beter onmiddellijk kunnen zijn om (achteraf nodeloze) ongerustheid te voorkomen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vlugge afhandeling, en goede waar

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goedkoop en goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service, snelle levering, super tevreden over bestelde product qua kwaliteit en prijs!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Netjes verpakt Snel in huis Alles volgens beschrijving

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Mooie krabpaal en andere voorwerpen. Een voorwerp was kapot, snelle service en levering van het te vervangen product.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super snelle en goede service.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.