voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en goedkoper

Doos was heel erg beschadigd. Gelukkig waren de artikelen ongedeerd. Er zat wel wat gewicht op de doos. Misschien was het beter geweest de artikelen te verdelen onder 2 dozen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle service, goede prijzen, kwalitatief materiaal!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering én product voordeliger dan bij andere webwinkels

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super tevreden

Gewoon kunnen bestellen wat je wil ook als het onder de €20 is

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel snel geleverd

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs. Snelle levering.

De drinkfles bij de kooi werkt niet. Maar dit ligt aan de leverancier van de drinkflessen want bij de 1e kooi wat we kochten hadden we hetzelfde probleem

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na een beetje zoeken op het internet naar de goedkoopste prijs voor Savic puppy pads kwam ik op deze webshop terecht en heb ik niet geaarzeld om te bestellen. Goedkoop en snel geleverd. Wat wil een mens nog meer. Dus zeker een aanrader.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Betaalbare producten. Snelle levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik kreeg een mailtje dat ik mijn bestelling had geannuleerd. Ik zat nog te wachten op mijn pakketje, dus ik snapte er niets van. Het duurde sowieso al lang voordat het pakketje kwam.. 7 dagen zoiets was die er nog niet zonder informatie. Toen ik belde wat er aan de hand was, was de mevrouw aan de telefoon ook niet behulpzaam, ze leek zelf niet vee van haar werk te begrijpen. Uiteindelijk heb ik kunnen regelen dat ik mijn geld terugkeer, blijkbaar gaat dat ook niet automatisch.. als er bij hun een fout op treedt moet je zelf ook je geld regelen.. in iedergeval ga ik niet nog een keer bestellen hier. De vorige keer duurde het ook veel langer dan was aangegeven

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goed geleverd en voor een mooie prijs.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel, correct, duidelijk en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ongelooflijk....sneller dan snel !!!!!

waarom zijn niet alle producten van VIRBAC leverbaar?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering voor een scherpe prijs! Ik kom zeker bij jullie terug!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijzen, snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

werkt perfect, geen vreemde katten meer in huis!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed spul netjes op tijd geleverd. Voor een goede prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Mooie prijzen Leuke korting

Misschien een soort van spaarplan zou leuk zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service prijzen verzending Snelle ontvangst

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.