perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product, valt goed in de smaak bij mijn hond. Correcte en snelle afhandeling van de bestelling.

Misschien nog wat minder 'overmaat' aan verpakking. kleinere doos/ passender.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

ga zo door

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteit

Bezorging zou wat sneller mogen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering! Prijs kwaliteit is top!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed, netjes verpakt producten goed

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

De bezorging was perfect, goed ingepakt en snel bezorgd

Het product, het hondenkussen valt wat tegen. De bodem is goed,masr de zijkanten zij relatief zwak en het schapenvacht welke met klittenband vast zit is met 3 tellen los en vormt dan door het klittenband een bolletje dit zou men beter met ern rits vast zetten, nu plakt het aan het schsoenvachtje zelf waardoor het klittenband vol met stof zit en nauwelijks meer blijft plakken en nog sneller los is . Ik heb de mand nu in een dekbed overtrek gedaan!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima product. In prima staat geleverd.

Bestelling kwam pas na 7 dagen binnen. (moest worden geleverd vanuit Duitsland)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was keurig verzorgd ga zeker vaker bij jullie bestellen

slechter dan verwacht

Pluspunten

Heel goed product volgens de prijs.

Ik heb een week moeten wachten van bestelling tot aankomst. Voor puppymelk die je dringend nodig heb is dat veeeel te lang.

very bad, unacceptable

Positive

Suggestions

Er wordt niet gereageerd op e-mail. Levering zou vandaag plaatstvinden, is niet gebeurd... het is zelfs niet eens verstuurd! Ze geven PostNL de schuld, maar ik zie aan de track en trace dat het pakket nog niet eens bij PostNL is. Telefonisch contact gehad met een man die alleen gebrekkig Nederlands kon praten en 3x mijn ordernr. en naam vroeg. Geen excuses, geen antwoord. Ik heb voor meer dat € 50 gekocht, hopelijk zijn het geen **********! Ik zal echt nooit meer iets kopen hier.

• Would you recommend us? No

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Men boefje ligt er super goed op

Die heb ik niet voor mij is dit product geslaagd

goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle levering en niet duur

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte uivoering en snelle levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Levering was goed en je wordt goed op de hoogte gehouden van de bestelling. Het kwam in twee dozen en werd apart geleverd maar dat werd van te voren aangegeven!

slechter dan verwacht

Pluspunten

Blijf goed op de hoogte van de levering

Snelheid: *Levering pakket duurde 6 werkdagen (hoog seizoen) *Factuur ontving ik na 8 werkdagen, gelieve ontvangen bij verzend-bevestiging.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijke website, snelle levering en producten zijn perfect.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel blij met de aankoop. Goedkoop en goede kwaliteit. Top!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel tevreden, ook omdat jullie bank contact betalingen aanvaarden. Bij Zooplus (waar ik voordien klant was) is dit niet mogelijk, waardoor de levertijd kan oplopen tot 2 weken. Na een lange zoektocht vond ik hier graanvrij nierdieet. Het voer wordt goed verdragen bij mijn 4 katten. De levering was snel en correct en de producten waren goed verpakt. Iets wat bij Zooplus niet steeds het geval was, waardoor er beschadigingen aan de producten voortkwamen. U heeft er dus een tevreden klant bij!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.