perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed snel en duidelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering goede update over bestelling en bezorging. Kwaliteit prima

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik heb twee dezelfde maat hondenkussens ontvangen terwijl (xl) terwijl large op was. Ik had 1 xl besteld en 1 l

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles was positief

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

4 sterren omdat hij nog niet staat: is Kerstkado Snelle aflevering verdient de punten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs en snelle levering

slechter dan verwacht

Aflevering via DHL was een aanfluiting. Wij waren afwezig( melding 30 min. voor aflevering ). Melding niet thuis in brievenbus zonder melding wat of hoe. App gaf aan dat pakje bezorgd was. Geprobeerd bij DHL om uitsluiting. 3 kwartier verder en 3 euro's armen te horen gekregen wat we maar een melding bij jullie moesten doen. Een paar uur later kwam mijn dochter met een helder idee dat het pakje misschien in een afval kliko lag. Dit bleek inderdaad het geval. Belachelijk als wij niet gekeken hadden was hij waarschijnlijk met het afval afgevoerd. Wat een service! In dit geval van jullie transportbedrijf

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Hele snelle levering tegen lage prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoopste kwaliteitsvoer voor kitten online te bestellen. Eenvoudig, snel en online betalen.

DHL is wat langzamer dan post nl, dus het duurde ca 3 dagen. Geen probleem als je dat weet.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima producten en snelle levering!

slechter dan verwacht

Pluspunten

- Mocht het product houden - Geld terug

- Product kapot aangekomen. - Geen nieuw product beschikbaar

perfect, zeker aan te bevelen

Er hoeft niets verbeterd te worden

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Duidelijk en vlotte levering

zeer slecht, onaanvaardbaar

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering Nette prijs

nvt

goede service, goed behandeld

Pluspunten

levering ging perfect

Ik had een radiatorhangmat gekocht. Die vind ik niet helemaal goed werken. De kat schrikt als ze erin springt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd Goed verpakt Scherpe prijs

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Perfect wat ik besteld had

Postbode heeft het pakket gewoon achtergelaten in het appartementsgebouw. Iemand anders had het makkelijk kunnen meenemen.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.