perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Te grote en dus te zware paketten worden verdeeld in 2 of meerdere paketten , wat zeer goed is. Correcte en snelle levering

Gratis toemaatje bij wijze van promotie of implementatie zou wel plezant zijn bij bestellingen van meer dan 50 €. Anderen doen dit ook !!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs . Snel geleverd en geen extra fratsen . Super tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede en snelle levering. Duidelijke kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte aflevering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Heel correct geleverd en meer dan hele goede prijs. Bedankt!!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle bezorging, topbrokken. Katten zijn er dol op!

x

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

Betaling ging moeizaam. Betalen met Ideal verbeteren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel positief De 20ste van deze maand ga ik opnieuw bestellen voor één maand.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering, goede prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles prima geregeld, duidelijk, goedkoop en een snelle levering!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Dat de adres gegevens goed op de label word gedrukt zodat de klanten optijd hun bestelling binnen krijgen. De klantvriendelijkheid daar mag ook wel veel aan verbeterd worden

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen. Zelfs de prijs niet want met de telefoonkosten en mails , tijd en werkuren om foute bestellingen terug te sturen. Het konijnenkot zat dan ook nog vol fouten.

Verpakking was bij de 4 keer dat er een bestelling toekwam stuk. Verbetering , versteviging materiaal !! Goedkoop is niet gelijk aankwaliteit !! Wat je verkoopt moet in orde zijn. !!

slechter dan verwacht

Pluspunten

goede staat afgehaald bij gamma.

als het druk is bij de post, vooral met sint en ik ben thuis ,geen briefje in de bus gooien ,ik heb u gemist 2* gebeurd .o ik moet 4 hoog kost te veel tijd ,briefje is sneller. zelf op de fiets moeten halen ,en ik ben niet de jongsten meer. groet wim

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd in huis Mails over de bestelling/verzendig

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

prima! alles netjes en vlug geleverd!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.