perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, perfect in orde.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima verzorgd en snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel geleverd en goed verpakt.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is een super mooie paal ! Met alles er bij zoals schroefjes om het in elkaar te zetten.

Geen ben ergggg tevereden !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Geweldig snelle levering.

De prijs is in 2weken snel omhoog gegaan.beetje jammer

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, alles prima!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goedkoop

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering goed prijs kwaliteit en juiste artikelen geleverd!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Makkelijk bestellen en snel in huis !!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot assortiment. Goede prijzen voor A merken. Prima levering. Niks mis mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snel en goedkoop

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering tegen een goede prijs voor prima producten.

De zak met grit was gescheurd. Eventueel een extra omzak zodat de verpakking niet half vol met grit zit. Track en trace functioneert niet indien er een weekend tussen bestelling en levering zit. De voortgang blijft dan op vrijdag staan en van levering op maandag wordt je te laat geïnformeerd.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed verpakt, goede communicatie

Jammer vond ik het dat de bestelling lang op zich liet wachten. Op zaterdag besteld en pas op donderdag binnen.

slechter dan verwacht

Pluspunten

ik wou de kat litterlocker bestellen, maar toen bleek, dat het alleen voor de cassettes was. Dit was niet duidelijk op de website vermeld. Dus nu zit ik met cassettes en geen vuilbak. Ik wou die alsnog bestellen, maar dan verkochten ze vuilbak niet. Ook niet vermeld op de website bij de cassettes. Veroorzaakt verwarring. Het aanbod is wel 'OK'

slechter dan verwacht

Pluspunten

Prijzen zijn goed

Levertijd kan korter en rekjes voor katten kantelkiep zijn niet goedpassend

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs voor kwaliteitsproducten.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi afgewerkt vogelvoederhuisje. Gemakkelijk ineen te zetten, maar de staanders eerst aan de bodem vastschroeven was geen succes, daarom het omgekeerd gedaan. Eerst latten aan het dak vast en daarna pas aan de bodem. Dan gaat het richten van de staanders beter.

Ben andersom te werk gegaan dan in de werkbeschrijving staat: eerst de staande latten aan het dak bevestigd; daarna deze aan de bodem, dan heb je overzicht, staat het huisje stevig om ze te richten en vast te schroeven.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.