goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle aflevering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering scherpe prijs

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed verpakt en snel geleverd.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snel geleverd, goed verpakt

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima service.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering aan huis en tevreden over de geleverde producten !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Op tijd geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Correcte en snelle afhandeling van de bestelling. Zeker een aanbevelen!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Keurig netjes verzorgt binnen gekomen

zeer slecht, onaanvaardbaar

Het pakket kwam niet, eerst omwille van technische problemen. Ondanks de meldingen dat het onderweg was, kwam het toch niet. Uiteindelijk bleek dat bitiba de artikels retour had ontvangen! De artikels kwamen toch in een babestelling. Jammer genoeg was de doos waarin ze zatten vuil met verf aan de buitenkant en dit veroorzaakte vlekken bij ons thuis.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kortweg perfecte afwerking van de bestelling....degelijk materiaal, goede communicatie en snelle levering

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede prijs, snelle levering

Dozen niet te zwaar vullen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Prijs kwaliteit super

Stond levering 1 a 2 werkdagen was 4 dagen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Uitgebreid assortiment met veel hoge kwaliteit voeding. Geen oude productie datum of iets dergelijks. Absolute topper!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijzen Goede en vlotte levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Katten hadden nog geen 2 dagen nodig om te wennen en onze opa had meteen het bovenste plekje in beslag genomen!

Hij had alleen moeite met er op komen dus hebben wij het bovenste gedeelte een kwartslag gedraaid.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, keurig verpakt.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

product compleet, in perfecte staat en erg goedkoop!

het bezorgen sneller laten verlopen. Mocht ik nogmaals hetzelfde bestellen, dan betaal ik liever 10 euro meer en dat het er binnen 2 dagen is, dan dat het wat langer duurt en ook een aantal dagen duurt voordat je uberhaubt weet op welke dag het bezorgt wordt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle verzending, duidelijke website

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.