goede service, goed behandeld

Pluspunten

vlotte complete levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle en correcte bezorging, prijs en kwaliteit goed . Ik ben erg tevreden over het product en mijn hondje is erg blij mee. Zij zit nu veilig en heel rustig in de auto. Bedankt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goedkoper dan Zooplus!

Jammer genoeg niet net zoveel producten en merken in het assortiment als Zooplus :-) En jammer dat je nu nog geen punten kunt sparen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima krabton tegen laagste prijs. Snel en goed geleverd. Tevreden.

onderkant doos versterken, was kapot gegaan. krabton gelukkig niet beschadigd.

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Groot aanbod aan produckten tegen scherpe prijzen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

juiste aflevering , uitstekende bezorging; snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle en volledige levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Vergeleken met andere bekende onlineverkopers waren jullie de goedkoopste. Netjes verpakt en snel geleverd. Goede (automatische) mailcommunicatie over de verzendstatus e.d.

Supersnelle levering hoeft niet altijd, ook al is het gratis, als het wat langer duurt en ALS daarmee de verzendkosten kunnen worden gedrukt, dan kan het product zelf misschien nog goedkoper verkocht worden met behoud van jullie winstmarge. Goedkoopste zijn = meer klanten, jullie winnen er bij, wij als klanten ook ;-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Wordt snel en vriendelijk geholpen.

De verleden bestelingen die aan geboden wordt vindt ik misleidend veroorzaakt fouten

goede service, goed behandeld

Pluspunten

erg overzichtelijke website en een snelle en goede levering.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goedkoper dan andere en volgende dag al in huis

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Overzicht snelle levring

Alleen zeer o tevreden over de bezorging ik was de hele dag thuis en ze heb en me pakket gewoon achter de deur gepleurd als ik niet thuis was en het pakket was weg wat dan ?

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering; goede prijzen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Kwaliteit aan de laagste prijzen!!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer scherpe prijzen en vlot geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goed product voor een goede prijs en snelle levering !

Zou het zo niet weten

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

De beste prijs voor biologisch, dus gezond en lekker hondenvoer.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Mooie kwaliteit

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.