voldoende, een redelijke ervaring

Niet meer langs Bpost leveren want die doen moeilijk omdat de paketten te zwaar zijn.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Goeie feedback via klantenservice . En hopelijk ook voor de vervanging van beschadigde onderdeel. (In ieder geval voor het niet retour hoeven te sturen van het beschadigde onderdeel)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Makkelijke en overzichtelijke webshop. Gunstige prijzen en groot assortiment.

Pakket in 1 keer verzenden en niet twee losse pakketten met bijna een dag tussenruimte.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Degelijke kwaliteit, track en trace is oik correct

voldoende, een redelijke ervaring

De verzending kon iets sneller.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goede service,vriendelijke klantenservice,en echt goedkoop en de geleverde producten zeer goed

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Zeer snelle levering. Alles correct verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle adequate levering. Zeer tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heel goede producten

Ja als je een bestelling plaatst en moet na huis gestuurd worden zou het beter zijn om alles bij elkaar en gelijk tijdig op te sturen nu moest ik twee keer om mijn pakjes gaan

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Beste prijs, snelle levering, goed op de hoogte gehouden van leveringstijd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is op tijd en keurig verpakt afgeleverd

Pluspunten

Pakken waren beschadigd. Net of er mee gegooid was.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed geprijsd en goed verpakt!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Positief

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Gunstige prijs.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima prdukten

De mogelijkheid om op te halen bij een punt , zodat je niet thuis hoeft te blijven.

slechter dan verwacht

Pluspunten

Mijn bestelling werd in twee keer verstuurd, de eerste die een krabpaal en speelgoedbaan bevatte was heel snel geleverd. De tweede, feliway, werd via gls bezorgdt en hebben tot twee keer toe geen “niet thuis” bericht achtergelaten waardoor mijn pakje twee weken zoek was! Deze was zo klein dat ik niet begrijp waarom hij niet met de eerste mee gegeaan is.

Als er een bestelling waarvan er 1 artikel miniscuul is, stuur het dan gewoon in 1 keer!! GLS heeft bij het tweede pakket nooit een bericht achter gelaten waardoor ik heel erg veel moeite heb moeten doen om uit te zoeken waar mij pakket gebleven is. Deze bleek bij een afhaal punt te liggen, maar hoe weet ik dat zonder bericht! Pakket nr 2 was overigens zo klein, dat ik echt niet kan begrijpen dat het niet in 1 keer verstuurd is. Dit had namelijk een hoop gezeik kunnen voorkomen.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.