perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zo'n ontzettende fijne mand voor de iets oudere hond. Gaan er graag in liggen en mijden steeds meer onze bank

Schapenvachtje zouden er 2 bij geleverd moeten worden zodat de hond als t gewassen wordt toch in ze mand kan blijven .

voldoende, een redelijke ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Super goede site met kwalitijds producten snelle afhandeling en levering echt top

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit en snelle levering!

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De mand die we besteld hadden, is snel geleverd. Hij voldeed ook aan de verwachtingen.

Misschien is het handig om bij de manden te vermelden voor welke grootte van honden hij geschikt is.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering van alle producten in prima staat. Conform verwachting.

Om vijf sterren te verdienen kun je iets extra’s toevoegen, bijvoorbeeld proefzakje snoepjes voor huisdier.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Alles is goed gegaan, na een eerste verkeerde bestelling

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles zeer goed verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede prijs en onze kat is zeer tevreden over de kwaliteit.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

was wat ik besteld had

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goed produkt en goede kwaliteit voor een goede prijs

Niet laten leveren door Bpost verpakking was helemaal stuk. Bellen ook niet aan de voordeur gewoon papiertje in de brievenbus zodat je zelf nog achter u pakket moet gaan .... Voorkeur PostNl nog geen enkel probeem geweest

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Raar , dat jullie ook bij Zooplus horen , daar bestelde ik eerst altijd , maar jullie zijn goedkoper , met hetzelfde aanbod , nu dan is de keus zo gemaakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle bezorging en geen bezorgkosten. En dat nog wel voor vrij grote pakketten. Bovendien de scherpste prijs vergeleken met andere partijen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer positief ! Eerste maal besteld bij jullie. Goed aangekomen .. goed materiaal! Hond tevreden baas tevreden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Héél vlugge levering en goedkope prijs.

Voor de Royal Canin Gastro Moderate Intestinal natvoer zakjes heb ik toch nog een goedkopere leverancier gevonden. Bij 4 x 12 st betaal je toch een drie euro minder dan bij jullie.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoop Snelle levering Mijn favoriete merk Prima

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

alles o.k. Ik heb geen ervaring met "niet o.k. producten" en het retourneren. Weet dus niet hoe er gehandeld wordt als een product retour gaat of geruild moet worden of kapot is o.i.d.

geen

goede service, goed behandeld

Pluspunten

De reisbench bevalt goed, het speeltje was helaas op dag 1 al stuk...

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.