goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd en aantrekkelijke prijs

Loyaliteitsprogramma zou leuk zijn.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goedkoop, uitgebreid en overzichtelijk, gemakkelijk in gebruik, snelle levering

spaarplan voor vaste klanten of korting voor bestellingen boven de 100€?

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snel geleverd, goede kwaliteit

Ook de optie geven om je bestelling niet bij de buren te laten bezorgen. Of de optie dat je je bestelling kan ophalen bij een service punt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

goed assortiment, snelle levering, netjes geprijsd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goedkoper dan andere webwinkels en snelle levering.

X

zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Er was bij mijn vorige bestelling iets mis gegaan (niet volledig ontvangen). Hiervoor heb ik een 10% kortingscode ontvangen voor mijn volgende bestelling die tot mei 2018 geldig is. Nu ik deze in wil wisselen mag dat ineens niet en wordt er korting geboden op mijn vorige bestelling. Dit was prima geweest als ze dat gelijk hadden gedaan maar niet eerst een kortingscode op een volgende bestelling geven en het dan niet nakomen. Zolang er niets mis gaat met je bestelling prima, maar als er iets mis gaat worden er dus dingen beloofd die niet nagekomen worden. jammer...

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

snelle levering alles prima in orde

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Krabpaal voor een goede prijs besteld en deze werd snel geleverd.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

zeer snelle levering!

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

op tijd en het juiste geleverd en goedkoop

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keuze tegen goede prijzen. Vlotte aflevering en goede communicatie.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

bestelling was vlug binnen

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ruime keus en snel geleverd

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Lage prijzen Snelle levering

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Na jaren zoeken eindelijk de perfecte slaapplaats voor onze Dobermann gevonden: Orthopedische hondensofa; de hond is er niet meer vanaf te krijgen. Besteld op 4-12-2017; bezorgd op 5-12-2017. Prima, snel geleverd..

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering. Scherpe prijzen

Helaas niet het favoriete merk natvoer van mijn katten. Vitakraft poesie

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Scherpe prijzen voor mooi en kwaliteitsvolle produkten. De fleece dekentjes zijn superzacht en licht zodar ze vlug drogen na het wassen. De fleece mand is heel mooi en voor een nog mooier prijsje. Kortom ben heel tevreden. Ook een votte levering en goed verpakt.

Spijtig dat je voor €49 moet bestellen om kosten te vermijden.

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede snelle service van voor mij onbekende producten. En vooral: de poezen zijn er erg blij mee!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Supersnelle levering!! Goede service en mooie prijzen!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles was correct afgehandeld

voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snel

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.