Altijd netjes optijd bezorgd

Makkelijker kan het niet je vorige bestelling Kan je gebruiken voor de nieuwe bestelling Altijd netjes optijd bezorgd En de prijs is ook vriendelijk Ik en mijn hond Beau zijn dik te vrede

super fijne online shop!

Veel aanbod, goede prijs-kwaliteit verhouding en zeer snelle levering.

Leuks en lekkers voor onze schatten

Makkelijke site, veel keuze, goede producten en af en toe wat weer wat speeltjes erbij

Prima kwaliteit en de goedkoopste

Snelle levering en prima kwaliteit voor de laagste prijs... meer te wensen heb ik niet

Een goed bedrijf heeft vaste klanten en ik ben een vaste klant dat zegt genoeg.

Door de drukte moest ik iets langer op mijn bestelling wachten, maar dat was acceptabel. Mijn bestelling werd netjes afgeleverd en voldeed ook deze keer weer aan mijn verwachting. Ook de betaling achteraf ging goed. Ik heb voor Bitiba maar een woord over en dat is Top.

Al jaren tevreden klant

De beste prijzen op de markt. Een makkelijk gebruiksvriendelijke website/app. Keuze van leveringsdata. De spaaractie is ook steeds leuk mee genomen. Kortom voor mij al jaren de beste website voor de bestellingen van mijn dierenvoeding en verzorgingsproducten.

Ruime keuze en scherp geprijsde artikelen De bezorging is netjes en snel

Snelle service en goede kwaliteit

Ik bestel al jaren via Bitiba. Binnen enkele dagen wordt het bezorgd en het kattenvoer is van goede kwaliteit. Ik ben erg tevreden over de service.

ze zijn makkelijk en snel

je bestelt zoekt wat passend voor je is en de volgende dag is het daar zelfs in drukke tijden

Als het op voorraad is prima

Op zich tevreden maar ik vond het heel erg kinderachtig om mijn spaarkaart te laten vervallen. Ik wou steeds bestellen maar jullie konden niet leveren. Zou wel zo netjes zijn dat jullie d an voor de tijd dat je niet kan leveren de kaart op hold zet. Aangezien er geen alternatief was.

We hebben alleen maar goede ervaringen met bibita.

Uitstekend.

Ouderwets goede service

Bitiba heeft een uitgebreid assortiment, snelle levering en als er onverhoopt iets niet klopt in de bestelling wordt keurig opgelost.

Superbedrijf

Altijd een vlotte en correcte service Zeker vlotte verwerking en spoedige levering 1 a2 dagen Ook een heel groot aanbod met alle variëteiten van voeding voor onze huisdieren Kortom SUPERBEDRIJF

Voordelig kattenvoer kopen.

Handige online winkel voor mij en mijn huisdieren. Ruim assortiment kattenvoer zowel droog als natvoer. Hier verkopen ze ook merken wat niet verkrijgbaar is in de dierenwinkel. Altijd tevreden met de levering.

Prettig en divers bedrijf

Snel en mooie kortingen. Prettige webshop. Al meerdere malen gebruikt, onthoudt je vorige bestelling.

Snel, kwaliteit en betaalbaar

Bestellen bij Bitiba is gemakkelijk. Ze bieden kwaliteit voor een zeer betaalbare prijs én, toch ook niet onbelangrijk, ze werken samen met professionele afleveraars. Wij bestellen geregeld on line en ondervinden af en toe wat ongeregeldheden, misverstanden of elementaire vergissingen. Maar nooit met Bitiba. Lukt het bestellen toch niet of maakte je een foutje, dan zetten zij dit snel en professioneel recht. Ik ben een tevreden klant!

Snelle levering en nog goedkoper ook.

Altijd goed!

Hier bestel ik al jaren mijn dierenbenodigdheden. Ze hebben altijd de goedkoopste prijzen, een heel ruim assortiment, een tof spaarprogramma en de service is uitstekend. Je bestelt eenvoudig op de website of in de app, de communicatie daarna is duidelijk en snel en de bestelling wordt heel vlot geleverd. Al een tevreden klant voor jaren ;)

PERFECTE SERVICE

Beste prijs en vlotte service. Ruim assortiment.

Prijzen van de producten die ik afneem zijn onder de normale winkelprijs

Het assortiment is reuze. De prijzen zijn over het algemeen ook lager als in een normale dierenwinkel. Bovendien verkopen ze merken die je niet in de winkel kan krijgen, maar mijn verwende katten alleen lekker vinden. 1 ster minder omdat de levertijd de laatste tijd vrij lang is.

Abbonnementbestellingen werken minder goed

Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van de Bititba producten. Nam daarom een abonnement voor dubbelverpakkingen hondenvoer. Echter, de betaling voor deze bstellingen komen ondanks diverse keren aanpassen van betaalwijze op de website en bellen steeds via factuur met betalingsverzoek per email, terwijl ik het liever automatisch overschrijf. Bovendien is de afleverfrequentie ondanks aanpassen op website frequenter dan ingesteld. Abonnement nu dus stopgezet. Ik denk, dat mijn hond na 3 bestellignen het hele komende jaar nog hiervan kan eten.

Ik raad dit aan

Snelle levering, goede prijs

Geweldig!

Na onze eerste kattenpaal van bitiba hebben we nog 2 extra palen gekocht. We hebben onze oude palen vervangen met palen van bitiba. De kwaliteit van deze palen zijn uitstekend. Ipv karton zijn deze van hout en metaal wat de levensduur van deze palen aa zienlijk verlengt. De krabtonnen vertonen nog geen slijtage althans worden ze dagelijks door 3 katten gebruikt :-D wij zijn superblij met deze en bevelen dit zeker aan aan alle mensen die een goeie kweliteit voor een schappelijke prijs willen!

Bibita fijne bestelwinkel

Ik ben zeer tevreden, site is gebruiksvriendelijk en je zit nergens aan vast als je abonnement tijdelijk wilt stoppen. Producten worden op tijd geleverd

Perfect!

Snelle levering, alles in orde!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.