blij mee

het is echt de goedkoopste online dierenwinkel ,en heeft de beste merken voor een aanzienlijk lagere prijs dan in de winkel. de website of app is heel overzichtelijk en makkelijk opnieuw te bestellen producten, en je spaart ook nog voor korting je kan zelfs een abonnement afsluiten en dan sturen ze om de zoveel weken wat je zelf bepaal je voeding thuis. als je bestel is het meestal binnen 2 dagen in huis via track en tracé en je kan zelf je vervoerder kiezen

Snel en goed

Goede produkten , ruïne keus en snelle levering

Goede service. Mooi op tijd

Vlugge reactie toen een voer niet in voorraad was. Altijd op tijd en geen problemen bij levering .

correcte service en levering

de bestelling wordt zeer snel behandeld en ook de verzending verloopt heel vlot, houden zo !

een correcte prijs en zeer goede service

Ik bestel de voeding voor al onze dieren op Betiba. De prijs in correct en de service is uitstekend !

Zeer fijne ervaring

Zeer goede prijs-kwaliteit en vlotte verzending. Aangename site om door te bladeren en voor ieder diertje iets te vinden. Ook om te contacteren is Bitiba een aanrader en zeer vlot en fijn in omgang .

altijd tevreden

altijd snelle levering

Goed & snel

Duidelijke app, goede producten, scherpe prijzen en snelle levering. Kortom alle redenen om hier al jaren lang mijn bestellingen te doen.

Ik ben zeer tevredem,prijs laag -kwaliteit hoog

Altijd goed en snel geregeld

De bestelling is makkelijk te plaatsen. Daarnaast wordt de bestelling ook snel geleverd, wat super fijn is als je hondenvoer zo goed als op is. Wanneer er iets fout gaat met de bestelling, pakken ze dit altijd heel snel op en heb je binnen de kortste keren toch je bestelling in huis.

Alles perfect.

Alles perfect en zeer snel geleverd zeker een aanrader.

Makkelijk, snel en goedkoper

Makkelijk items te vinden op hun site/app. Snel te zoeken, uit te kiezen en te bestellen Goedkoper dan menig andere leverancier

Prima service.snelle levertijd

Ben zeer tevreden over bitiba

Prima service bestelling worden correct geleverd

Heb geen klachten ben er zeer tevreden over

Uitstekende service

Super snelle verzending van de producten. 2 dagen later, soms dag nadien, al in huis. Uitgebreid aanbod

Snelle levering en best deals

De prijzen zijn altijd de best, levering is snel, alles is altijd op voorraad.

Correcte levering, goede prijzen

Tot nu toe zijn mijn bestellingen steeds vlot gegaan. Gemakkelijk bestellen, correcte levering en een goede communicatie over de levering. Ook de prijzen zijn goed in vergelijking met andere webshops.

Tevreden klant

Tevreden en de goedkoopste

Snelle levering met het juiste product.

(Minder) voordeel

Tja, alles gaat volgens het boekje, want aangegeven ("flucturerende prijzen") , maar toch... Wanneer ik wat wil besparen op kattenbakzand en snacks erbij bestel om aan de gratis verzendkosten te komen en die snacks tussen bestellen en leveren maar liefst € 2,50 in prijs zijn gestegen, voel ik me toch flink bekocht. Temeer als 1 van de 2 zakken kattenbakzand opengescheurd in de doos blijkt te liggen. Hoezo voordeel...

Ruime keuze en snelle levering

Voor mijn katten wil ik bepaald voer en bepaalde kattenbakvulling. Deze zijn hier ruim voorradig. De levering is ook erg snel.

Veel keus, fijne prijs en super levering.

duidelijk en eerlijk

merk brokjes voor de poezels is niet altijd op voorraad communicatie daarover is duidelijk. prijs is een eerlijke geen gestunt en kleine regeltjes.

Goede kwaliteit,prijs en service

Ik bestel al Jaren bij bitiba en altijd goede kwaliteit gekregen in goede prijsverhouding en je bent altijd goed op de hoogte wanneer je bestelling komt. Leuk meegenomen spaarsysteem en belangrijkste mijn hond vindt het eten heerlijk. Al meerdere mensen hierop gewezen en een vriendin besteld nu ook altijd hier en ook haar hond is er weg van. Mijn eerste keus bitiba er is geen betere

Top service en top producten

Ik bestel al een behoorlijke tijd bij Bitiba en iedere bestelling zijn mijn katjes en ik super gelukkig! Vooral die katjes! Van bestellen op de website tot aan de levering alles altijd prima in orde!

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.