De produkten zijn hier zowieso goedkoper . Er is een ruim assortiment en een goede site om te bestellen. De levering is ook fijn.

Top sevice

Alles netjes verpakt, en volgens afspraak geregeld.

Mijn 'betrouwbare' adres

Ik bestel al jaren bij Bitiba omdat er geen andere bedrijf is waar ik al mijn producten van voorkeur kan aanschaffen. Tot vóór kort hoefde ik mij geen zorgen te maken over de voorraad, helaas kan ik daar de laatste tijd niet meer blindelings op vertrouwen. Prijzen stijgen, maar bij Bitiba stijgt het al jaren meer dan mij lief is en meer dan noodzakelijk. Ik heb nog nooit mijn producten voor een aanbiedingsprijs kunnen aanschaffen. Wel fijn dat je zegels kunt sparen voor korting of boven een bepaald bedrag korting krijgt, dat maakt het nog n beetje aantrekkelijk. Bij de verzending van de pakketten mis ik dat ik een dag van voorkeur voor de levering kan aangeven en wat mij betreft mag er soms iets meer rekening gehouden worden met de bezorger, soms zijn de pakketten onpraktisch groot en niet te tillen. Ik heb menig keer een boze en geïrriteerde bezorger aan de deur gehad.

fantatisch

vlotte levering, prima service

Goede service en steeds de gevraagde producten

Betrouwbaar & snel

Ik bestel hier al zo’n jaar of 10 en altijd naar volle tevredenheid Producten zijn van goede kwaliteit komen goed verpakt en snel op de gewenste plek van bestemming. Wel eens een probleem geweest met een product maar dat werd razendsnel opgelost zodat ik nooit zonder heb gezeten Tegenwoordig ook een mooi spaarsysteem, win win!! En de er goedkoopste in zijn segment ik blijf nog jaren klant

Snelle levering. Correcte prijzen.

Steeds correcte en snelle levering. Uitgebreid assortiment aan voordelige prijzen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding en vlotte levering, top !

Tevreden klant.

Een allround top service!!

Ik bestel bijna wekelijk bij Bitiba, soms zelfs 2x per week!! Alleen het beste voor mijn poezen! En Bitiba heeft een ruim aanbod v voeding, dat je in de gewone fysieke winkel zelden vindt. Voeding die ook veel gezonder is dan de doorsnee voeding. Leveringen zijn altijd binnen de week aanwezig en loopt er eens iets mis dan werkt de klantendienst optimaal. Snel antwoord en altijd een oplossing!

Super service

Snelle levering en goede prijzen

bestelling is binnen een of twee dagen in huis. top

zeer tevreden.

Erstklassisch!

Prima en preisguenstig.

Snelle en correcte levering

Tevreden over de snelle en correcte service van levering

Goede kwaliteit en snelle levering

Als ik bestel komt het altijd snel.

Uitstekend!

Snelle levering, goede communicatie en prima producten.

Snelle levering en juiste wordt geleverd

Goede ervaring alleen 1 x fout gegaan met gespaarde korting dat is uiteindelijk opgelost. Wel raar vind ik het als je de €16 gebruikt dat je die 5 % korting dan niet meer krijgt dat vind ik niet eerlijk.

een heel tevreden klant

over heel de lijn ben ik tevreden , goede aanbiedingen en een lage prijs , snelle verzending , en je blijft op de hoogte van de verzending

Zeer goede service

Beste Reeds meerdere keren bestelde ik bij uw firma hondenvoer. Tot op heden ben ik zeer tevreden over de service de producten staan mooi en duidelijk tentoongesteld het is zeer gemakkelijk om je bestelling te plaatsen kortom, een zeer goede site! Met vriendelijke groeten Pat Stevens

Correcte site

Aangenaam winkelen bij bitiba. Overzichtelijk en duidelijk. Snelle verzending. Iets niet oke, dan krijg je het geld terug. Tof dat dikwijls artikelen in promotie komen. Hoe meer je koopt hoe groter de korting. En dan nog de spaarkaart niet vergeten. Als ze vol is, krijg je een korting van 16 euro op je volgende aankoop. Heel tevreden en hondjes ook!!!

Betrouwbaar

Wij zijn zeer tevreden over deze webwinkel van diervoeders, wij bestellen meestal 1x per maand en het zijn goede producten en niet duur. Voor elke € 25,00 krijg je een spaarzegel en na 16 zegels is de spaarkaart vol en kun je de eerstvolgende keer dat je besteld de kortingscode inleveren. Ik kom hier graag terug.

hoge kwaliteit tegen concurrerende prijs

Heb bij aanschaf van onze puppy regelmatig bestellingen geplaatst ook tot zijn tevredenheid Groot en uitgebreid assortiment, kwalitatief zeer goed, snelle levering.

Altijd heel correct , snelle levering, goede producten en prijs

Alles netjes en op tijd geleverd

Makkelijk bestellen, leuke aanbiedingen en snelle verzending

Bitiba is aanrader voor kattenbezitters

Kattenvoer is vaak gunstiger in prijs dan bij de andere online dierenwinkels. Het kan redeljk wat euros schelen. Levering is snel, correct en accuraat. En een klacht wordt zeer goed en coulant verholpen.

Top bedrijf!

Super snelle service ALTIJD! Goede prijs en kunt sparen om korting te krijgen.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.