Top producten en met de kortingen ook nog goedkoper .

De website is heel duidelijk en gemakkelijk voor herhalingen te bestellen. Top producten aan scherpe prijzen. Ook de leveringen gebeuren snel en de betaling is eenvoudig en duidelijk. Hier is de klant nog belangrijk. De kortingen en de zegels zijn lekker meegenomen.

Goede service en snel bezorgd

Ben blij met het service

Alles wordt netjes afgeleverd. Als er comment is .. wordt goed naar geluisterd en op gereageerd. Meestal komt alles wat ik nodig hebt in een redelijk tijdsspanne binnen

Ben zeer tevreden

Goeie kattengrit en makkelijk te verwijderen als de kat zijn behoefte heeft gedaan.

Super goed!!

Ik bestel al jaren mijn kattenvier hier… Ik beveel het iedereen aan.. De keuze is reuze.. De prijzen zijn prima… vaak is het ergens anders duurder.. De levering gaat ook heel goed… Ik ben echt super tevreden… Mvg Carla

Prijs en assortiment

Alle grote merken zijn verkrijgbaar

Correcte service

Onze Lady golden retriever is zeer tevreden van haar voeding geleverd door bitiba. Ten zeerste een aan teraden bedrijf, die zo verder grtjs waf waf

Altijd snel en juiste levering

Altijd snel en juiste levering

Prettige website, makkelijk te bestellen

De service is prima, de klanten service weet waar ze over hebben en helpen je goed. Bestelling wordt snel geleverd

Altijd snel geleverd

Bestelling word snel geleverd! Als product niet voorradig is krijg je tijdig mail wanneer het er weer is! Top geregeld!

Klantenservice en levering zijn super

Enkel nadien al redelijk wat tegenslag gehad dat snel dingen stuk gaan en dergelijke krijg meestal wel nieuw maar kan moeilijk voor alles gaan sturen dat het na paar weken al stuk is , niets bijna houd het lang uit van knuffels dus ik maak ze voorlopig zelf als ik kan maar bij de nieuwe die ik neem stuur ik er wel voor want ik betaal er toch voor .

TOP

snelle levering ook deftige verpakking want zijn zware dozen voor ons

Aanrader

Betrouwbare website met een ruime keuze, leuke aanbiedingen en snelle verzending!

Top bedrijf, snelle levering en super klantenservice!!!!

Ik bestel elke 2 a 3 maanden eten voor mijn katten. Je kan sparen voor korting,toen ik die korting wilde verzilveren en dat even niet lukte heb ik de klantenservice gebeld en ben onwijs lief en goed geholpen, de levertijd is supersnel, je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je artikelen worden geleverd. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen. Dikke vette 10 voor Bitiba!!!

Hele goede prijzen uitstekende service

Duidelijke site snel bestellen en wordt snel bezorgd. Goede kwaliteit van producten .Onze hond wordt altijd blij van pakket

Prettige webwinkel

Als je besteld word je netjes op de hoogte gehouden wanneer je bestelling binnen komt meestal binnen 3 dagen na bestelling

Betaalbaar

Erg tevreden door de kortingen en spaar systeem. Alleen duurt het even voor de artikel bezorgd is, dat mag beter.

Zeer tevreden over de artikels, service en levering

Zeer goede ervaring met Bitiba. Merkartikels die je nergens goedkoper vindt, snelle levering, meestal de volgende dag geleverd. Bitiba is een echte aanrader! Top webshop!

Ook het voer van de dierenarts verkrijgbaar voor ons katten bij Bibita en stukken goedkoper. Snel en Makkelijk bestellen. Groot assortiment en levering was snel. Er is ook een spaarprogramma waar je aan mee kunt doen.

Breed assortiment voor goeie prijs.

Snelle levering, keurig verpakt. Goed spaarplan en leuke acties.

Probleemloos

Goedkoper dan elders, snelle levering. Alles was in prima staat bij de leveringen. Enige minpuntje is dat het aanbod beperkter is en dat ik speciale voeding elders moet kopen (diabetis Smilla).

Top dierenwinkel

Tevreden over de website en bezorging. Klantenservice is goed bereikbaar.

Snelle en goede levering

Bestelling wordt snel en goed verpakt geleverd

Overzichtelijk, snelle service en goeie prijzen

Super fijne site

Snelle en juiste levering

Steeds op tijd geleverd zonder problemen

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.