Top, goede prijs en razendsnelle levering

Goedkoop, snelle levering, goede communicatie. Geeft vertrouwen.

Het is goed.

De prijzen zijn zeer concurrerend en de service is uitstekend. Ik ben tevreden en raad het aan.

Gewoon zo als altijd

Prima snelle service Niks meer aan doen, blij mee en onze dieren ook Vriendelijke groet Hester Vreman

Snelle levering , mooie spaaractie en goedkoper

Snelle en correcte levering

Ruime keuze tussen alle producten en prijsklasses. Het wordt snel en zeer goed verpakt geleverd, zou niet anders meer willen

Altijd supersnel en goed!

Ruime keuze goede service en altijd snel bezorgd! Niet te vergeten de mooie spaaractie!

Snelle service en levering

Bestellingen zijn makkelijk gedaan en worden snel geleverd

Ik zou niet bij een ander willen bestellen. Perfect bedrijf

Goede voeding voor hond en kat, snelle levering en een leuke spaaractie.

Ik heb deze site enkele jaren geleden ontdekt en bestel hier heel veel zeker voor mijn honden elke twee weken! Ik heb 5 grote honden en heb dus heel wat voeding nodig. Je vind hier echt zo een breed assortiment voor elke hond vind je de perfecte voeding en kan hier ook punten mee sparen om mooie korting te bekomen. Dat scheelt heel wat voor mijn rekening. Ik heb deze site dan ook al aan al mijn vrienden doorgegeven en aanbevolen! Dank je voor de snelle service altijd!

Betaalbare kwaliteits producten en goede service.

Altijd een snelle service. Goede producten voor een super goede prijs.

Altijd snel en goed

snel en goed

makkelijke website, eenvoudig bestellen, heelijke kortingen én een toffe spaaractie: wat wil je meer?

Op tijd geleverd en via e-mail ook snel bericht terug

Altijd goede service

Snelle leveringen, bij vragen netjes antwoorden via de mail. Leuke aanbiedingen en goede prijzen. Fijne spaaractie die echt iets opleverde wat de moeite waard is. Inmiddels zijn we vaste klant

topservice

Dankzij mijn abonnement heb ik steeds op tijd de juiste voeding voor mijn kat met nierproblemen en dit aan een super voordelige prijs . Ik ben fan !

Ik bestel al mijn dieren producten al vele jaren bij Bitiba.nl

Snelle levering, gunstige prijzen “vooral bij grotere verpakkingen” en een groot aanbod van allerlei merk artikelen. Fijn voor mij omdat ik op leeftijd ben, dat ook zware zakken thuis worden bezorgd.

Uitstekende service

Alleen positieve ervaringen bij bestellen, leveren en zelfs terugsturen van verkeerd bestelde artikelen.

Altijd top

Wij bestellen hier al tijden, altijd goed, voordelig en bestelling snel in huis Ook het zegelsparen is top en de site geeft aan als je in aanmerking komt voor korting Wij zijn tevreden klanten

Vlotte levering en correct verpakt

De bestelling werd vlot geleverd, alles keurig verpakt! Heel fijn is ook het spaarsysteem waardoor je punten spaart voor korting op een van de volgende bestellingen.

Super.

Steeds goede prijs, alsook de levering is netjes optijd. Dus tevreden klant. En natuurlijk de korting met de spaarkaart!

Ontzettend snelle bezorging en kwalitatief goede producten!!

Zeer tevreden! Goede producten, snelle levertijd! En fijn dat je punten kan sparen om korting te krijgen!

Ideaal

Snelle levering en goede service.

Nog geen problemen gehad met jullie. Doe zo voort

Beste keuze op hondevoer gebied

Uitgebreid assortiment, goede prijzen, snelle levering.

Herzog-Wilhelm-Strabe 12

80331 Munchen

+31 20 26 22 163

Over bitiba

bitiba is dé online dierenwinkel met topmerken voor lage prijzen. Bestel snel, eenvoudig en voordelig via onze website of app. Bij iedere bestelling vanaf € 49,00 ontvang je een korting van 3% en 5% vanaf € 109,00. Voor extra bestelgemak en voordeel is het mogelijk een abonnement af te sluiten. Je bepaalt dan zelf hoe vaak en wanneer je geselecteerde producten ontvangt en profiteert ook nog eens van een korting tot 7%. Tevens spaar je met ons spaarprogramma bij iedere bestelling automatisch zegels voor je spaarkaart. Je ontvangt 1 zegel voor elke € 25,00 aan bestelwaarde. Bij 16 zegels heb je een volle spaarkaart en krijg je een kortingscode ter waarde van € 16,00.