Laden reviews...
114 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews tonen een sterke en positieve samenwerking. Klanten noemen snelle reacties, betrouwbare levering en duidelijke communicatie. De prijs-kwaliteitverhouding wordt vaak als goed genoemd. De algemene ervaring blijft positief met aandacht voor afspraken.
Ik heb via het contactformulier op de website een aanvraag gedaan, dezelfde middag werd ik gebeld en na wat informatie over en weer heb ik de keerwanden voor een garageproject besteld. Levering was een week later, prima keerwanden, precies zoals besproken!
24 June 2026
Gerwin
Purmer
Prima materiaal en prettig om mee te werken.
23 June 2026
Peter Bobeldijk
Heiloo
Fijne en goede communicatie met vertegenwoordiger, eerlijk overleg geweest ivm kwaliteit en prijs. Levering volgens afspraak.
22 June 2026
Evert-Jan
Woudenberg
Contact gezocht met Bosch beton, offerte laten maken met mijn wensen erop.. Toen ik me had bedacht dat het akkoord was, dachten ze netjes mee om het mij na het zin te doen en op op korte termijn te leveren zodat ik verder kon.. netjes gelost op de plaats waar ik het hebben wilde op tijd en volgens afspraak daar houden we van.
17 June 2026
Martin
Aalten
Vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen was top Ze denken goed mee met me aparte plannen
17 June 2026
Jan
Berkel en Rodenrijs
Wij zijn al jaren lang klant bij Bosch Beton en ervaren altijd dat de contacten en leveranties uitstekend zijn. Offertes ontvangen we snel, wijzigingen worden snel doorgevoerd en de kwaliteit van de L wanden zijn altijd volgens verwachting. Al met al dik te spreken over Bosch Beton
11 June 2026
Dennis de Jong
Oud-Ade
Voor ons ontwerp voor de tuin met verhogingen en een vijver met raam heeft Bosch beton alles geëngineert. Binnen een week geleverd volgens afspraak. Bezorging exact op tijd. Bedankt Bosch beton
9 June 2026
Michel van delden
Pijnacker
Komt afspraken netjes na
8 June 2026
Pieter
Groningen
Via de website contact gezocht en werd snel en netjes geholpen, prima prijs en snelle levering en meedenken nadat er een dag later nog wat bij werd besteld.
26 May 2026
Wim Blokland Blokbouw
Berkel en Rodenrijs
Word goed geholpen, gewoon via whatsapp contact en snel geregeld. Keerwanden op maat gezaagd was geen probleem. De chauffeurs kwamen de wanden brengen en direct plaatsen, ervaren mannen en geen gemaar.!
Remco
Maasdijk
We moesten de keerwanden met een kraan over de woningen heen hijsen. Tijdsplanning was hierbij zeer belangrijk. Bosch beton heeft alles keurig optijd bezorgt!
Ac grisnich
Rijsenhout
Onze ervaring met Bosch beton was goed! We vonden het fijn dat jullie goed bereikbaar zijn en ook snel en concreet vragen beantwoorden. Het is een mooi en kwalitatief goed product, ideaal voor een pannakooi voor onze jongens. Hetgeen ik het belangrijkste vind aan een bedrijf is dat het afspraken nakomt. In de huidige tijd is dit voor veel mensen en bedrijven lastig. Bij Bosch beton hadden we hier geen problemen mee! We spraken af dat de elementen in de middag zouden worden geleverd, zodat we dan de voorwerkzaamheden in de ochtend konden doen en de elementen kwamen ook in de middag; super!
Marja
Katlijk
Korte lijntjes, snelle levering mogelijk en op tijd afgeleverd. Goede prijs kwaliteit!
30 April 2026
Kas
Veghel
Snelle en volledige offertes
28 April 2026
Ferry van der Zon
Nieuwveen
Maatwerk geleverd en geplaatst na een uitstekend voortraject, met duidelijke tekening en adequaat meedenken. Zeer tevreden!
23 April 2026
Simon
Kootwijkerbroek
Alles spreekt voor zich je hoeft nergens achteraan dik voor mekaar
22 April 2026
Ruud Van Ee
Barneveld
Zoals altijd, goede en betrouwbare service en producten. Er wordt meegedacht en meegewerkt aan het maken van mooie dingen.
W.
Scherpenzeel
Wij hebben altijd een succesvolle samenwerking met het bedrijf. De materialen worden op tijd geleverd.
Antonio Da Graca Soares
Rotterdam
De offerte kwam snel binnen, de verdere communicatie met contactpersoon ging soepel en duidelijk. Levering ging ook soepel en goed gecommuniceerd.
Miriam
Zundert
De communicatie met de verkoop verliep vlot en duidelijk, en de levering was snel. Zeker een aanrader!
14 April 2026
Topservice !!
5 April 2026
Paul
Bunnik
Goed geadviseerd door de medewerkers van Bosch Beton, mooi afgewerkt en op tijd geleverd volgens afspraak.
2 April 2026
Herman
Hakkert
Zeer prettige samenwerking met ruimte voor afstemming en aanpassing en degelijke producten. Wij konden in korte tijd een groot project realiseren door directe beschikbaarheid na het eerste telefoongesprek en ruimte voor continue afstemming en aanpassing. Het oorspronkelijke plan hebben wij aangepast en daar is goed in meegedacht. De producten zijn van zeer goede kwaliteit!
1 April 2026
Jasper
Lopikerkapel
Onze ervaring met Bosch Beton is zeer positief. Het bedrijf beschikt over sterke vakkennis op het gebied van prefab betonconstructies en keerwanden. Tijdens het project werd er professioneel meegedacht en werden technische vraagstukken deskundig en efficiënt opgelost. De uitvoering was vakkundig, betrouwbaar en volgens planning. Bosch Beton toont zich daarmee als een professionele en ervaren partner binnen de betonsector.
31 March 2026
arjen hesp