Laden reviews...
120 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Anmeldelserne viser et stærkt og positivt samarbejde. Kunderne nævner hurtig respons, pålidelig levering og god pris-kvalitet. Overordnet er oplevelsen positiv med fokus på tiltro og ydelse.
Levering op afspraak, zoals overeengekomen.
Mark Luttenberg
Hellendoorn
onze offerte werd serieus genomen en snel behandeld . tevens was het leveren van de spullen ook goed en persoonlijk geregeld ,gewoon grote klasse . afwikkeling met facturen en certificaten was ook uitstekend .
john
weterings
Ik heb zeer goede ervaring met Bosch beton. Goede kwaliteit en er wordt volgens afspraak geleverd. Tevens is er in onderling overleg altijd van alles mogelijk. M.a.w. heb zeer tevreden en zal zeker niet overstappen naar een andere leverancier.
Bert Jansen
Lettele
Recent hebben wij een project uitgevoerd met keerwanden van Bosch beton. Na contact te hebben gelegd, is er meteen een plan gemaakt met passende tekening en offerte. 2 weken later zijn de wanden geleverd en geplaatst! Kortom, duidelijk contact, goede ondersteuning en snelle levering.
Mees Van Vliet
ZOETERMEER
Door een wijziging vanuit opdrachtgever, moest op laatste moment geschakeld en aangepast worden. Dit was geen probleem. Er werd meegedacht en snel gehandeld. Uiteindelijk een strakke keerwand geplaatst.
Ben
Wateringen
Keurig geleverd volgens afspraak en ze hebben een ruim assortiment.
26 July 2026
Remco Schreurs
Winterswijk Brinkheurne
Maak je tegenwoordig niet veel meer . Alles goed, adequaat, duidelijk en vriendelijk geregeld door het Bosch Beton Team. Ga zo door !
23 July 2026
Ton
Ouddorp
Ik ben erg tevreden over mijn ervaring met Bosch Beton. Vanaf het eerste contact kreeg ik snel een reactie. De verkopers zijn vriendelijk, denken goed mee en communiceren via korte lijntjes, waardoor alles snel en duidelijk verloopt. Een prettige samenwerking en uitstekende service. Zeker een aanrader!
23 July 2026
Johan
Renswoude
Goed contact gehad, afspraak is keurig nagekomen en het product is van zeer goede kwaliteit.
Bart
Schagen
Hoge kwaliteit, meedenkend en prima service
AJ
Noordgouwe
Wij hebben een aantal kleinere projecten gehad waarbij snelheid en voorraad van noodzaak waren. Bosch beton heeft hier prima op in kunnen spelen.
Laurens Hollak
Lemelerveld
Altijd goed bereikbaar Kundige medewerkers die weten waar ze over praten met de juiste kennis Denken in oplossingen Zeer hoge kwaliteit van materialen
13 July 2026
Arco de Visser
Serooskerke (W)
Topservice van Bosche Beton! Vriendelijke medewerkers, duidelijke communicatie en uitstekend vakwerk. Alles werd netjes en volgens afspraak uitgevoerd. Zeker een aanrader!
9 July 2026
Valentijn Binnendijk
Breudijk 3B Harmelen
Ik heb een goede ervaring met de leveringen van Bosch Beton, vooraf zijn de offertes i.c.m. tekenwerk duidelijk en overzichtelijk. De leveringen en betalingsafspraken maken ook een verschil t.o.v. andere offertes en leveranciers
8 July 2026
Arno Grandia
Hardinxveld-Giessendam
Met de hele grote elementen is er van tevoren goed overleg, hierdoor op het werk geen problemen en snelle plaatsing.
7 July 2026
snel en correct.
1 July 2026
Stefan Pouwels
Someren
Ik heb via het contactformulier op de website een aanvraag gedaan, dezelfde middag werd ik gebeld en na wat informatie over en weer heb ik de keerwanden voor een garageproject besteld. Levering was een week later, prima keerwanden, precies zoals besproken!
24 June 2026
Gerwin
Purmer
Prima materiaal en prettig om mee te werken.
23 June 2026
Peter Bobeldijk
Heiloo
Fijne en goede communicatie met vertegenwoordiger, eerlijk overleg geweest ivm kwaliteit en prijs. Levering volgens afspraak.
22 June 2026
Evert-Jan
Woudenberg
Contact gezocht met Bosch beton, offerte laten maken met mijn wensen erop.. Toen ik me had bedacht dat het akkoord was, dachten ze netjes mee om het mij na het zin te doen en op op korte termijn te leveren zodat ik verder kon.. netjes gelost op de plaats waar ik het hebben wilde op tijd en volgens afspraak daar houden we van.
17 June 2026
Martin
Aalten
Vanaf het eerste contact tot en met het plaatsen was top Ze denken goed mee met me aparte plannen
17 June 2026
Jan
Berkel en Rodenrijs
Wij zijn al jaren lang klant bij Bosch Beton en ervaren altijd dat de contacten en leveranties uitstekend zijn. Offertes ontvangen we snel, wijzigingen worden snel doorgevoerd en de kwaliteit van de L wanden zijn altijd volgens verwachting. Al met al dik te spreken over Bosch Beton
11 June 2026
Dennis de Jong
Oud-Ade
Voor ons ontwerp voor de tuin met verhogingen en een vijver met raam heeft Bosch beton alles geëngineert. Binnen een week geleverd volgens afspraak. Bezorging exact op tijd. Bedankt Bosch beton
9 June 2026
Michel van delden