Plutôt simple

Réservation assez simple. Il manque peut être le prix des bagages plus tôt dans la Réservation

heel vlotte boeking

Onze online boeking ging zeer vlot; de keuzes en gegevens zijn overzichtelijk weergegeven

Bij Tui altijd GENIETEN

Onze reiservaringen zijn altijd tip top in orde met Tui. Wij worden altijd vriendelijk geholpen, niets is teveel. Voor ons is Tui de ideale reispartner. met dank.

Altijd in orde!

Nog nooit problemen gehad, altijd perfect.

Goed geholpen

Waar men ons eerst niet kon helpen, heeft uiteindelijk toch iemand het kunnen oplossen. Een extra pluim voor Ebony die ons zeer goed geholpen heeft.

De boeking via de website verliep vlot.

Vlotte boeking maar het systeem is zeer gevoelig aan de volgorde van de kamers (2 kamers geboekt) en de opgave van de verantwoordelijke voor de boeking. Zo moest ik toch 4 keer opnieuw starten met de boeking wegens een foutmelding “deze kamers zijn niet beschikbaar voor deze periode”, wat onjuist was.

Alles klaar en duidelijk, en het wijst zichzelf uit . . .

Al jaren boek ik via pc en nog nooit problemen . . .

Duidelijk en vrij gemakkelijk

Het invullen van de gegevens verloopt vlot en eenvoudig

Déception

J ai fait ma réservation pour un séjour de 5 nuits et n avais pas vu qu’il y avait un code poune réduction de 100 €. J ai téléphoné pour expliquer la situation mais ce n était plus possible de profiter de cette réduction. Je suis donc déçue.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Vlotte afwerking reservatie

Pico bello met support via call center omwille van foutief geboortedatum op te geven van één van de medereizigers.Waarvoor dank

Vlot

Vlotte boeking

Gemakkelijk

Goed uitgelegd

perfect

makkelijk te boeken en super ondersteuning bij bijboeken transfert luchthaven -hotel

Alles ging vlot!

vlotte ervaring bij het boeken

prima, snel te boeken, goede prijs

Tevreden

Duidelijk en correct

Eenvoudig!

Enkel probleem: aangebodrn hotels waren nietcdezelfde op laptop alsop GSM

Pas si simple…

Il faut faire attention lorsque l’on réserve. Par ex j’aurais pu économiser pas mal d’argent si j’avais pris une chambre normale (type 20) mais le type 22 était de base et je ne l’ai pas vu. Ce n’est pas simple pour des personnes qui utilisent l’application une ou deux fois par an.

PARFAIT

Je suis très satisfaite pour ma réservation et pour le prix du séjour, je vous remercie

vlot geboekt

de boeking van mijn verlof is heel goed verlopen echter toen ik direct daarna telefonisch een vraag wou stellen werd ik horendol van het eindeloze keuzemenu en heb ik na keuzemogelijkheid X opgehangen ... misschien is dat wel het uiteindelijke doel van zo'n lang keuzemenu ... :-(

moeilijk om met kortingen een overzicht te krijgen

waarom moet de klant zelf de kortingen vermelden. dit kan toch ook automatisch verwerkt worden?

Alles verliep zoals verwacht

Geen problemen met het boeken van onze reis ondervonden. Alles was zeer overzichtelijk en duidelijk.

Mijn telefonisch gesprek met Tui België was een netjes en fijn gesprek.

Mijn ervaring is als volgt met Tui België; Het telefoongesprek met de medewerker was positief en goed informatief. Alleen wat wij besteld hebben bij Tui België is een huisje (Bungalow) bij Centerparcs in Frankrijk en dat komt er niet goed uit uit de site van Tui België daar hebben ze het over een kamer die je gehuurd hebt en dat klopt niet en daar hebben we over gebeld wat ons extra belkosten met zich meebracht omdat de site niet goed weergeeft wat je nu besteld hebt en dat is jammer. Telefonisch kwamen we daar tenslotte wel uit met de medewerker en gaf ons goede informatie maar toch !!!

Onduidelijke boeking, niet in staat schriftelijk te bevestigen.

Ik boek een hotel met pretparktickets maar in de boekingsbevestiging staan de pretparktickets niet vermeld. Er is geen emailadres om de aanwezigheid van de tickets bevestigd te krijgen. In een TUI kantoor twijfelt men of de tickets er zijn, en mondeling via telefoon (helpdesk) is men wel zeker dat ze er zijn maar kunnen niet schriftelijk bevestigen. Ik weet nog altijd niet 100% wat ik nu eigenlijk geboekt heb…

tout est clairement détaillé

cela fait plusieurs années que je réserve mes vacances chez vous. le site est clair et précis je le recommande à mes amis

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende