Alles verliep vlot

Alles was duidelijk en er was voldoende info om een goede keuze te kunnen maken

duidelijk en overzichtelijk om te boeken

Alleen jammer dat de gegevens zoals datum en samenstelling reisgezelschap soms verdwijnen als je verschillende bestemmingen aan het opzoeken bent.

Petite question

Je trouve dommage que lors d'une réservation internet via une promotion il n'y ai pas la possibilité de sélectionner une autre catégorie de chambre...bien sûr avec un supplément. Peut être que d habitude ça ce fait mais pas cette fois. Et aussi de ne pas pouvoir introduire un code de réduction qui m octroye une petite réduction (personnel axa n 44057 Merci

Réservation facile, un peu flou…

La réservation est facile et rapide. Un petit bémol pour la réservation de bagages supplémentaires. Il semble que cela est lié à un package de « luxe ». A voir dans les prochains jours… La réservation semble pourtant possible, même à l’aeroport.

Boeking gedaan in tui winkel

Op donderdag 10/8 de boeking gedaan en op 15/8 stond dezelfde vakantie 160€ goedkoper, Op 16/8 het kantoor gebeld en er kon niks aan de prijs gedaan worden aangezien het niet binnen de 6 dagen was terwijl ik het op 15/8 gezien had (dus binnen de 6 dagen maar aangezien het 15/8 was was de winkel gesloten). Aangezien we vaste klant zijn vinden we die wel jammer.

Ontvangt was vriendelijk en snel geboekt

Snel geboekt

Goede internetsite, aangevuld door zeer goede afwerking in agentschap

Als verantwoordelijke voor een groep van vier 75+-ers, waaronder één met mobiliteitsproblemen moest ik boeken in Tenerife. Gezien vroegere reizen naar Los Cristianos en goede ervaring ermee was de keuze vlug gemaakt. Voor de regeling van assistentie was de bespreking van de mogelijkheden enkel mogelijk in het agentschap, maar dit verliep zonder problemen en met de glimlach. Na de vele andere reizen met TUI zijn wij nog steeds zeer tevreden met de geboden vakanties. Te signaleren dat wij verkiezen van/naar Oostende te vliegen (wij wonen op 5 minuten van de luchthaven). Dank voor alles !

L'agence de Waterloo Carrefour est de bon conseil

Nous réservons des voyages chez TUI depuis plusieurs années parce que nous sommes très satisfaits chaque fois des conseils de notre interlocutrice chez TUI Waterloo (Aurore) et des voyages réservés.

Efficace et serviable.

Réservation avec infos pratiques. Chargement application Tui sur mon GSM. Personnel disponible et attentif à mes besoins.

Tout est presque parfait

Dommage pour les 20 min de retard

Bon

Très bon, mais amélioration à faire en français

Il faut parfois insister !

Après une tentative à Mons sans réussite, j'ai tenté le téléphone La Louvière et j'ai été dévié vers ?et un bon accueil par Géraldine et j'ai appris que j'étais à Charleroi.Tout c'est très bien passé et dans la foulée j'ai réservé mes vacances.

Is gemakkelijk om reis online te boeken.

Was eerste maal dat we online boeking deden, andere keren altijd via reisbureau gedaan. Hopelijk is de service nadien zo goed als in reisbureau. Is zekers een ervaring en hopelijk goede voor naar de toekomst toe.

Als je niet handig bent met internet mankeert de optie met overschrijving te betalen.

Goed, maar kan beter

****

Ik vond de website enorm traag.

Ik heb mijn vakantie kunnen boeken alles was zeer duidelijk. Maar zeer trage verwerking.

Séjour en Espagne

Nous sommes partis une fois avec Tui, c’était une cata. Nous étions étudiant et nous avions un petit budget. A présent nous travaillons et investissons dans nos vacances. Cette année je pars seule et j’ai choisi de donner une seconde chance à Tui. J’ai téléchargé l’app. Je me pose une question, je clique sur l’espace de contact dans l’app qui me renvoi vers une adresse e-mail « no reply ». J’ai essayé d’envoyer un e-mail, il n’est évidemment pas parti. Ça commence mal. Est-ce normal? À régler de toute urgence.

• Nous recommanderiez-vous? Non

Service parfait

Service+amabilité +patience. Impeccable !!

Problème de paiement

Vous devriez utilisez ITSME autant pour visa que pou bancontact. Cela m'a causé des soucis. Heureusement à l'agence, on m'a trouvé une solution

duidelijk

alles is duidelijk

Tiu Shopping Nivelles

Le représentant Tui m'a très bien conseillé et a pris le temps qu'il fallait.

Zeer goed .

Zeer goede communicatie , zowel van TUI als van het hotel . De manier van betalen zou iets eenvoudiger mogen zijn .

Met een paar klikken kan je een mooie reis boeken

Snel en eenvoudig, je weet meteen hoe je reis er ongeveer zal uitzien en het is gemakkelijk te boeken en te betalen, na het boeken kan je je reis verder opvolgen in de app , wat ook heel gemakkelijk is , zeker aan te raden

Prachtige service

We hadden een pakketreis naar Jamaica geboekt (31/8-7/9) om mijn achoonmoeder te bezoeken. Spijtig genoeg is zij enkele dagen geleden overleden. Ik heb gebeld om de reis om te boeken naar 7-14/9, voor de begrafenis, en was in contact met Veerle van je kantoor in Gent. Een prachtige, vriendelijke en serene service! In moeilijke tijden een baken van licht. Mijn vote voor Belgisch employee van de maand, nee, jaar.

1ère expérience TUI

Réservation facile mais Beaucoup trop de notifications en flamand.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende