Je suis désolé mais ses pas se que vous m avez proposé l hôtel n es pas un 4 étoiles et la chambre

• Nous recommanderiez-vous? Non

Een heerlijke verrassende leuke ervaring om telkens weer opnieuw naar uit te kijken

Ik boek al jaren onze vakantie bij tui …en zijn elk jaar super tevreden … de reis zelf en het hotel zijn telkens opnieuw een fantastische ervaring

Facilités et efficacité

Cherchant des vacances last minute, je me suis dirigée vers tui. Un des grands avantages c'est la sauvegarde des hôtels préférés afin de les retrouver facilement. Petite ombre au tableau, des hôtels dans la liste avaient l air d'être disponible puis lorsqu'on va un peu plus loin, pas de chambres disponible

Bijna perfect

De site is gebruiksvriendelijk maar er is geen mogelijkheid om enkel beschikbare hotels aan te duiden bij je zoektocht. dan vind je een hotel en blijkt dat voor de periode of geen vluchten zijn of geen plaats in het hotel. Met dié mogelijkheid bij, zou de site perfect zijn.

J'ai déjà répondu à cette enquête!

"

facilité rapidité information précise

site convivial, riche en tout point (destinations, possibilités...)

Vertrouwen in TUI

Snel en betaalbaar reizen.

agréable

pas toujours simple d'acceder dans les last minute

vlotte bediening

vlotte afhandeling voor het boeken van onze reis.

Efficiënte boeking. Veel relevante informatie.

Efficiënte boeking. Goede informatie. Nuttige app.

Réservation de dernière minute

La réservation c'est faite en un clic de dernière minute maintenant à voir si l'hôtel et aussi qu'il ne l'est décrit

Réservation facile

Réservation très facile et description du suivis des étapes de réservation sont très claires.

Accueil super extra

Accueil avec le sourire pourtant avec beaucoup de monde dans l’agence. On a reçu tous les renseignements possibles et un détail précis du prix. Tout les suppléments nous ont été proposer. Merci à Mad Laurence de l’agence de Wavre.

Tout ok avec vous.

Quand on réserve avec vous, c'est toujours bon. Pas de problème et tout suit. Merci. Cette fois j'ai réservé pour mon mari seul, et tout ira bien pour lui. merci.

Ze hebben mij zeer goed geholpen bij Tui Oudenaarde

Als alles tip-top in orde is hoeft dit niet veel woorden.

Excellent conseils

J'ai eu toutes les informations que je souhaitais en agence. J'ai ensuite fais la reservation par telephone avec votre collaboratrice Lisa (agence de Rive Gauche Charleroi). C'est elle qui m'avait reçue en agence et elle a été super. Elle a été très proactive et très réactive lors d'envoi d'email. Merci beaucoup.

Très agréable

Entretien très agréable très professionnel et avec énormément de gentillesse et de patience

Je part toujours avec votre compagnie et j'en suis toujours satisfait

Depuis plusieurs années je part au moins 2 fois par année avec tui . J'ai confiance en votre compagnie et ne n'ai jamais été déçu des destinations réservé chez tui .

Duidelijk

Dankzij het telefonisch contact met jullie diensten heb ik de boeking kunnen finaliseren. Zonder kredietkaart, dus via bancontact, zat ik boven mijn dagelijkse limiet, en met jullie support diensten heb ik een andere manier gevonden om in verschillende schijven te betalen zonder mijn boeking te verliezen. Misschien interessant op de verschillende betaalmiddelen toe te oichten en eventueel voorstellen bij boeking op in schijven te betalen

Bedroevend

Op de website werkt 'My TUI' niet. Je mag inloggen zoveel je wil, je ziet het niet. Eigenlijk werkt dit niet. Als je wil lijken naar wat je geboekt hebt, moet je naam en reservering invoeren. Ik zou verwachten dat je onder 'My TUI' al je resrveringen zou terugvinden zowel van reizen als aparte vluchten die je geboekt hebt. Buiten de reis naar Tenerife heb ik ook nog een retourvlucht naar Fuerteventura geboekt. Daarvoor moet ik dan naar TUIFly gaan waar ook 'MyTui' een optie is. De bestlbon is ook niet heel duidelijk over wat je geboekt hebt. Zo vind je niet de brandstof kost verzekering terug of de 'Fly Deluxe'. Om eventueel 'Fly Deluxe' terug te vinden moet je naar de website. Ook in de TuiApp vind je niets terug ven de 'Fly Deluxe' - maar wordt nog wel de optie aangeboden om het te boeken. Mijn oordeel: een beetje amateuristisch.

Excellent rapport qualité prix

Très bon accueil à l’écoute ,choix multiples

Uitstekende service

Via de website van tui hebben we het hotel gevonden en nadien deze reis geboekt in ons vertrouwd tui agentschap.

Goede en duidelijke boeking.

Via de website gevonden wat ik wilde, soms wel wat moeilijk om geschikte datum die vrij was op te vragen, maar de boeking zelf verliep vlekkeloos.

Duidelijk

Duidelijk Wel spijtig dat ik de app niet kan downloden op mijn gsm Gsm is niet compatible

Réactivité et emphatie

Disponibilité, efficacité et client d'abord. Empathie et aide efficace en cas de problèmes à l'étranger. Ce fut mon cas (problèmes de santé) et le helpdesk a été d'un grand secours.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende