Boeking geannuleerd 2de boeking aanvaard

6weken op terugbetaling gewacht. Eerste boeking om mysterieuze wijze geannuleerd (geld zogezegd niet ontvangen). 6x klantendienst gebeld en telkens andere uitleg. 2de boeking verliep wel vlot

Parfait

Bon suivi tout était parfait

Tevreden

Ik boek altijd via Tui-Center Sint Lenaarts. Altijd vriendelijk en correct.

Vlotte service

Prima telefonische dienstverlening

Bien fait

Facile et bien expliqué

Bon accueil à l'agence

Nous avons réservé à l'agence de TUI Seraing rue de Plainvaux les hôtesses fort aimables

Zeer duidelijke informatie

Correcte en duidelijke manier waarop de reis kon geboekt worden.

Vanuit ned geboekt

Omdat bij tui nl dit hotel vol zat,bij belgie geboekt. Vind t in ned prettiger dat je alle datums en prijzen ziet op website,zodat je de prijsverschillen ziet zodat je ook andere datum kunt boeken als je andere te duur vind. Voor de rest goed gegaan,is hotel waar we al vaker zijn geweest dus alleen naar dit hotel gekeken.

Makkelijk

Al haren boeken wij bij tui. Zowel pakketreizen, vliegtickets en auto vakanties. Moesten wij niet tevreden zij, gingen we wel op een andere.

Kleine verbeteringen nodig

Documentatie over de streek van het verblijf zou interessanter zijn.

altijd top service

Efficacité du rendu

Facilité de projection du séjour. Description soignée Amabilité du personnel de l'agence

Impeccable comme d’habitude

Site agréable et conforme à la réalité

Heel duidelijke site

Mijn eerste boeking via jullie en zal ook niet de laatste zijn.te vrede klant

recherche difficile

Recherche choix difficile. Prix et hôtels proposé pas trop attractif . Les vols sont pratiquement tous tard. Propositions d upgrade ne sont pas attractives.

• Nous recommanderiez-vous? Non

duidelijk en eenvoudig

onze reservatie was vlug geregeld

Rien à dire concernant l'accueil en agence

Temps d'attente assez long

Pusieurs voyages avec TUI

POUR LE MOMENT SA VA

goed tot zeer goed

bookinben online zijn vlot en makkelijk...al meerdere bookingen bij Tui gedaan en altijd zonder enige problemen.

Prima! Vriendelijk te woord gestaan,na telefonisch overleg over mijn boeking.

Ik had telefonisch contact opgenomen,omdatik 2 reserveringsnrs had ipv 1,probleem werd correct opgelost.

Bien comme d'habitude

Pas de soucis assez facile, prix correct

Voel me ******en.

3 dagen na boeking is dezelfde reis meer dan 200€ gezakt in prijs . Bij proberen om reis te annuleren blokkeerde de site constant en nu het te laat is werkt hij terug..

Altijd wel iets mis als ik bij jullie boek

altijd wel iets mis als ik bij jullie boek. Had volgende voorkeuren genoteerd: rustige ligging, graag twin bed, zo hoog mogelijk....maar enkel de "rustige ligging" is genoteerd in mijn dossier

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende