Très bien renseigné

Et bien accueilli

echt super en volledig vriendelijke afhandeling

heb een super ervaring ermee zeker in het kantoor

Fijn

Heel gemakkelijk

Manque d'informations

Aucune information concernant les bagages (dimensions et poids max) que l'on peut prendre dans les vols réservés. D'autre part, impossible de mettre la réservation dans l'App TUI. D'après les renseignements qu'on a eus, il n'est pas possibles d'ajouter une réservation pour un city trip. Pourtant, j'ai reçu plusieurs messages email de TUI me suggérant de mettre la réservation dans l'App !

De boeking ging zonder problemen.

Geen enkel probleem.

réservation via agence TUI !

j'ai l'impression que votre enquête est basée sur une réservation en ligne mais je ne réserve jamais en ligne mais via une agence TUI mais je consulte prix et disponibilités via le site TUI et quand j'arrive a l'agence l'employé a les mêmes infos prix et dispo ( bon faut dire aussi je suis une ancienne employée de TUI mais pensionnée maintenant depuis plus de 15 ans )

Alles in orde zoals ik wil

Alles in orde zoals ik gevraagd heb

Ik heb geboekt via een reisbureau van Tui in Geraardsbergen

Ik heb geboekt bij Tui reisbureau in Geraardsbergen niet online zelf gedaan.

Voorbarig ,ongepast

Vertrek in Januari 2024 en nu feedback ???

Altijd leuk om in de shop te boeken

Zoals altijd heel vriendelijk en hulpvol

Praktisch en gemakkelijk.

Heel eenvoudig, dit kan echt iedereen. En je moet jezelf nog niet eens verplaatsen.

Poepsimpel

De site is overduidelijk. Klein minpuntje: nogal trage reactie na ingeven van keuzes

zeer goed

goed reis organisatie vriendelijk en hulp zaam

Fantastisch!

Het boeken verliep zeer vlot, en ook de berekening en verdere afhandeling zeer goed.

Bon accueil

Plusieurs voyages réalisés avec vous. Jamais déçu

Annulations ou problèmes de voyage

TUI a toujours solutionné correctement .Il faut un peu de patience .

Très bon expérience de réservation

Tout s’est bien passé lors de la réservation. Suivi au niveau des e-mails Proposition pour installer l’application pour plus de facilité

Ok

Boeking verliet vlot maar we hadden bagage vergeten boeken, om dit dan achteraf te doen kan niet on line en via telefoon te lange wachttijden.

Rampzalig

20x moeten proberen om van stap 3 naar 4 te kunnen gaan.

Très bonne expérience

Très bonne expérience

réservation et confirmation de voyage très aisées

en quelques clics, le voyage est réservé, les mentions sont clairs et précises. Dès le paiement effectué et confirmé, un mail de confirmation est envoyé avec les indications pour les documents de voyage et obligations à respecter.

Heel tevreden van jullie dienst.

Wij zijn al klanten van TUI al jaren lang .

Wat een rompslomp

Ik dacht dat online boeken eenvoudig zou zijn. Het boeken op zich, geen probleem, maar als men dan de documenten ontvangen zijn deze foutief. We boekten voor 9 personen. Het aantal personen klopt, maar er ontbreken 2 namen. Hotel heeft info ontvangen voor 7 personen Tui is zogezegd bereikbaar via verschillende kanalen, maar u moet ongelofelijk veel geduld uitoefenen! Via Messenger hebben ze twee dagen later gereageerd zeggende dat ze mij niet konden helpen. Heb verschillende keren telefonisch proberen contact op te nemen. Lang moeten wachten en na tweede keer iemand aan de lijn hebben gehad zijn we er eindelijk geraakt. Mits opleg… Echt spijtig

Rien a dire

super

Zet duidelijke en volledige website

Alle open vragen werden beantwoord bij het aanklikken van de bestemming en hotel. Zeer vlotte boeking en snelle communicatie. De TUI app gaan we zeker gebruiken.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende