Iedereen is zeer behulpzaam bij het helpen boeken.

Als je iets meer gepersonaliseerd op reis wenst te gaan, is iedereen zeer behulpzaam bij het boeken afhankelijk van de noden en het zoeken naar oplossingen.

+++++++

eerste maal dat ik boek on line en dat is super mee gevallen,had er altijd wa schrik van maar was niet nodig.

Très bon cite

Je trouve que le cite est super bien fait

Réservation facile

Logiciel facile d'utilisation de la réservation au paiement. La confirmation suit immédiatement.

Correct

Duidelijke omschrijving en correcte verwerking

Le site est très clair et précis

Quand besoin de téléphoner pour un renseignement, pas besoin d'attendre !

Jusqu'à présent tout est parfait

C'est la première fois que j'utilise le web pour réserver des vacances jusqu'à présent tui as été irréprochable pour poursuivre la réservation. J'espère que cela va continuer jusqu'à notre date de départ.

Vriendelijkheid en vakkennis troef bij TUI

Als rolstoelgebruiker, werd ik goed ontvangen en mijn vraag vakkundig beantwoordt en en idem dito geholpen

Gemakkelijk!

Ik vond het wel gemakkelijk om via de website te boeken, alles was heel duidelijk.

Parfait, sans soucis.

Je suis partie il y a un mois globalement tout c'est bien passé et je repars dans 2 mois.

Superbe

Superbe accueil tournai centre

Kan beter

Teveel prijsschommelingen tussen luchthavens. In Antwerpen is het vaak veel duurder dan Zaventem. Je moet vaak lang zoeken wat her voordeligste is.

Alles was ok en veel uitleg.

Goed kontact en vlotte service. Vriendelijk personeel, en zeer behulpzaam. Dank u.

Ging heel vlot

Zeer tevreden over de snelheid van het behandelen van de aanvraag

Simple facile rapide

Un rêve sans soucis

Depuis plus de 10 ans mes voyages se font via TUI

Un suivi professionnel, à l'écoute du client et tout à fait correct de l'ensemble du personnel BRAVO

Ideaal voor een georganizeerde rijs

satisfaite

personnel aimable, prends tout son temps pour chercher, proposer.

Pratique simple et organisez

Tout simplement parfait

Boek nu voor de tweede maal online En dit ging zeer voor

au top

Accueil au top à l'agence.

Goede website vlotte afhandeling

Goede website vlotte afhandeling

Facile, clair et efficace

Recherche facile d'un lieu de vacance sur le site selon nos critères pour une destination et un endroit de notre choix. Trouver et Approuver

Moeilijke site.vroeger veel gemakkelijker

Heel´omslachtig om te boeken. Niet duidelijk

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende