Duidelijk en overzichtelijk

Ok

Heel makkelijk

Alles is in 1 oogopslag duidelijk.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

mooi gerieflijk vakantiehuis

vakantiehuisje geboekt waarvan ik zeker ben dat het goed is om met de hond een paar dagen aan zee te zijn

Nog nooit mis gelopen!

Gemakkelijk

Hopelijk is het een goed hotel

Bien accueilli et écoutée

Nous avons été bien accueillie et écouté

Makkelijk geboekt

Mijn man en ik zochten een last minute vakantie voor in september. Op de Tui app waten er zoveel en veel keuzes. Uiteindelijk ons goesting gevonden. Heel makkelijk geboekt met een paar klikken.

Top begeleiding gehad

Top begeleiding gehad in Tui Diest door Hilde

Boeking on line lukte niet

Mijn account dat we in 2019 nog gebruikt hebben was niet meer actief en konden we niet meer gebruiken. Nadat we een nieuw hadden aangemaakt lukte het wel om het verblijf te selecteren maar juist voor de betaling liep het telkens vast. Ook na telefonisch contact met uw diensten. Ook daags nadien. Toen zijn we naar een Tui winkel in Waasland Shopping gegaan waar ze ons vriendelijk te woord stonden en de boeking hebben afgerond. Mvg

Website soms heel moeilijk bereikbaar, veel pogingen moeten ondernemen om via de filters te booken

Overzichtelijk en alles duidelijk bij het boeken, enkel duurt het soms heel lang of lukt het zelfs niet om de aanbiedingen te bekijken. Als ik de link ontvang via mail is het bijna onmogelijk om de aanbiedingen te bekijken van zodra je de " zoekterm " of filters wil gebruiken, en dat vind ik heel vervelend als je gericht wilt gaan zoeken.

Facilité de réservation

Très facile de réserver et prix intéressant.

Makkelijk, overzichtelijk en snel boeken

Duidelijke website en makkelijk boekingsproces. Ik boek al jaren met Tui en ben altijd tevreden hoe de website werkt!

Iedereen is zeer behulpzaam bij het helpen boeken.

Als je iets meer gepersonaliseerd op reis wenst te gaan, is iedereen zeer behulpzaam bij het boeken afhankelijk van de noden en het zoeken naar oplossingen.

+++++++

eerste maal dat ik boek on line en dat is super mee gevallen,had er altijd wa schrik van maar was niet nodig.

Très bon cite

Je trouve que le cite est super bien fait

Réservation facile

Logiciel facile d'utilisation de la réservation au paiement. La confirmation suit immédiatement.

Correct

Duidelijke omschrijving en correcte verwerking

Le site est très clair et précis

Quand besoin de téléphoner pour un renseignement, pas besoin d'attendre !

Jusqu'à présent tout est parfait

C'est la première fois que j'utilise le web pour réserver des vacances jusqu'à présent tui as été irréprochable pour poursuivre la réservation. J'espère que cela va continuer jusqu'à notre date de départ.

Vriendelijkheid en vakkennis troef bij TUI

Als rolstoelgebruiker, werd ik goed ontvangen en mijn vraag vakkundig beantwoordt en en idem dito geholpen

Gemakkelijk!

Ik vond het wel gemakkelijk om via de website te boeken, alles was heel duidelijk.

Parfait, sans soucis.

Je suis partie il y a un mois globalement tout c'est bien passé et je repars dans 2 mois.

Superbe

Superbe accueil tournai centre

Kan beter

Teveel prijsschommelingen tussen luchthavens. In Antwerpen is het vaak veel duurder dan Zaventem. Je moet vaak lang zoeken wat her voordeligste is.

Alles was ok en veel uitleg.

Goed kontact en vlotte service. Vriendelijk personeel, en zeer behulpzaam. Dank u.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende