Agences désservies par une application influenceuse

Lorsqu’un client désire réserver dans un hôtel spécifique, pourquoi lui afficher de FAUX messages , plus de places , pas de vols , hôtel non disponibles , .... afin de forcer d’autres hôtels. Le client a les moyens de vérifier la pertinence de ce genre de messages . Les informations sur les réservations ne sont pas toujours cohérentes avec la pratique des compagnies aériennes

Te korte tijdspanne voor betaling zorgde voor verplichte boeking bij kantoor

Door te korte tijdspanne van 2u voor de betaling en de kaartlimiet die niet tijdig kon verhoogd worden, moest ik noodgedwongen naar een kantoor

Efficiënt en snel

Zeer overzichtelijke website.

Je reviendrai dans bos bureaux pour choisir mes prochaines vacances

Je me suis rendue au bureau Tui au Woluwe shopping center, j'ai ete recue directement par Nesrine. Je lui ai expose mes desirs et elle a trouve meme mieux que ce que je pensais pouvoir m'offrir comme hotel. Avant je prenais mes vacances seule en ligne, mais avec le recul, ruen de tel que d'avoir quelqu'un pour etre a notre ecoute et trouver ce que l'on desire vraiment. Pour mes prochaines vacances, je reviendrais a vos bureaux tellement j'ai ete satisfaite de l'accueil et competences de Nesrine

Que de bonne expérience avec Tuy. Merci

Toujours bien conseillé, une agence top (Boncelles) accueilli avec le sourire…. Que dire de plus, jamais déçu par Tuy

Prachtig

Onmiddellijk geholpen toen elektronische reservatie niet lukte.

Wij boeken al jaren online en alles is steeds top inlichtingen noem maar op.

Hulpvaardig vriendelijk snel

Super sevices bij TUI

Mijn eerste vakantie met TUI naar Madeira was super. Voor mij was het een hele ervaring want het was de eerste keer dat ik ook met een vliegtuig vloog. De vakantie naar Madeira raad ik aan iedereen die van planten en bloemen houd en ook van dolfijnen. De reis was zo goed meegevallen dat ik nog een reis geboekt hebt, naar Griekenland Kreta in september.

J adore tui .devrai justes récompensé les clients fideles

Juste déçus de ne pas avoir pu profiter de la remise de 150e qui était disponible encore 3 jours avant pour notre réservation du 24 juin pour la Turquie à savoir que nous partons au minimum 5 fois l année

problemen

Bij melding van problemen krijgen we geen oplossing waar we mee kunnen leven

vlot, positief

Vlotte boeking, 1 klein minpuntje : ik had half pension gekozen, en bij het afsluiten zag ik dat item plots niet meer staan. Ik twijfelde uiteindelijk of die half pension in orde was, maar in het overzicht zag ik het opnieuw staan

Alles ging vlot

Hoe geboekt via de website????

Wat dit wil zeggen weet ik niet. We hebben geboekt in het tui-reisbureau van Genk.

Duidelijk

Reizen,hotels zijn goed beschreven

Très facile et claire

Tout c est passé facilement. Tout était bien clair. J ai juste eu un soucis pour payer le solde en ligne impossible j ai essayé à plusieurs reprises sans succès. Je suis passée à l agence de Bierset et sans soucis c est passé. Un grand merci aussi à l agence très professionnelle

Tevreden over de hele lijn

Tevreden over de volledige behandeling van bestelling.

Slechte computerservice

Heel moeilijk om een prijs te berekenen. Computer blijft maar draaien en zoeken,en meestal stopt men dan. In feite zijn jullie Heel moeilijk bereikbaar. Dus zijn we naar het kantoor in middelbare gestapt en was alles in enkele minuten geregeld . Ook het kantoor heeft dezelfde problemen .

Duidelijke informatie over hotels en wat er zoal te doen is

Geweldig! Alles was gemakkelijk zelf online te doen!

Wij hebben super gemakkelijk online zelf onze reis kunnen boeken! Buiten wat betalingsproblemen? Is er niets waarvan we kunnen zeggen dat het niet goed was! De betalingsproblemen waren blijkbaar ook in het algemeen? Dus daar kon me niets aandoen! Als in hiervoor contact opnam bleek alles in orde te zijn! De vrouw aan de telefoon heeft ons goed verder geholpen! En zo hebben wij op 123 een reis kunnen boeken!

Vlot en transparant.

Boeking duidelijk en overzichtelijk. Alles stap voor stap.

tot vorig jaar had ik nooit te klagen

ik boekte online en jullie swtchende systeem kende mij een verkeerd kamertype toe zodat ik toch weel telefonisch moest corrigeren

Gebruiksvriendelijke ervaring

De website biedt een duidelijke navigatie mogelijkheid ts alternatieven en getrapte selectie van opties die weerhouden zijn. Het is administratief makkelijk om de formaliteiten te vervullen van de boeking tot de stoel reservering voor de vluchten.

Vlotte zoektocht naar de perfecte reis

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende