Snel en gemakkelijk reis geboekt

Het boeken van een reis was gemakkelijk. Je kon vlot de vertrekdata aanpassen en je had veel info over de verschillende hotels. Natuurlijk vond je ook heel veel bestemmingen om uit te kiezen

Moeilijke en omslachtige website

20 eur pp moeten betalen om stoel te boeken en 24u later een mail gekregen om te melden dat de stoelen veranderd zijn…. Ik heb de app al lang geïnstalleerd en toch krijg ik nog regelmatig e-mails die mij aanraden om de app te installeren…

Het is duidelijk en het loopt vlot.

Zie boven.

Simple et clair

Une fois mes vacances choisies, il m'a été très facile de procéder à la réservation. La marche à suivre est claire et intuitive.

Kamerkeuze

De wijze waarop een keuze van de gewenste kamer moet gemaakt worden met dan de correcte vertekening is niet makkelijk te vinden en zeker niet intuïtief.

Goed gevoel!

Is zeer duidelijk, bij twijfel vlot telefonisch contact.

Simpel en goed .

Simpel en goed .

gerust op reis zonder zorgen

Makkelijk te zoeken en te boeken

heel gemakkelijk en overzichtelijk

easy met tui. be

Vlotte en logische boekingstool

Overzichtelijke boekingssite, die genoeg ruimte laat voor aanpassing van te boeken reis aan persoonlijke wensen. Vlotte betalingsfaciliteiten.

Website mag dringend eens vernieuwd worden.

De website van TUI Belgium mag dringend eens vernieuwd worden… Het gaat zo traag om iets te kunnen openen, als je de website vergelijkt met die van Nederland zijn er toch grote verschillen…

Niet gemakkelijk

Tui app is in het Frans en kan het niet omzetten in het Nederlands

Site souvent lent

Facile d'utilisation mais souvent lent lorsque l'on demande des modifications/mise à jour et ce, même avec un internet à haut débit. A la réception de la confirmation, certains extras payés ne figurent pas (ou alors ne ressortent pas) sur la confirmation de commande (par exemple Fly Deluxe)

fantastisch

makkelijke site

Satisfaite à 100 %

Comme je suis cliente TUI depuis de nombreuses années, je confirme ma satisfaction pour des voyages petits et longs courriers.

het enige dat veranderd moet worden is jouw website. De hele organisatie is supergemakkelijk. Het was zo'n leuke vakantie zonder enige stress. Bedankt.

Aanrader

Het boeken online is simpel en gemakkelijk... volg gewoon de instructies. De rest volgt gewoon vanzelf...

duidelijk en vlot, volgens verwachtingen.

Tui is voor mij een betrouwbare partner en werkt met betrouwbare bedrijven zoals hotels en luchtvaartcarriers. Maar mijn ervaring is wel dat de websites van concurrerende touroperators sneller zijn bij opzoekingen en aanpassen van voorkeuren. Wij zijn al jaren klant en toch lijkt het dat Tui ons zelfs na inloggen toch "niet goed kennen". Koppel, geen kinderen en voorkeur voor halfpension. Maw. een alleen logies appartement in een kindvriendelijk resort interesseert ons niet, maar komt wel voor in de lijst van voorgestelde verblijven.

Heel omslachtig en onduidelijke boeking bij VIP Selection

Via VIP Selection geboekt (Dominicaanse Republiek) Was heel omslachtig omdat de website (zeer) slecht werkte. Zelfs 2 keer TF contact genomen en uiteindelijk via omwegen (website) toch kunnen een boeking afwerken

Goed. Jammer geen rechtstreekse vluchten naar Lanzarote

Extra goede service in kantoor Blankebergen bij problemen van boeking door mislukte betaling met visa .

Niet te goe

Veel moeten opnieuw proberen

peace of cake

Het was heel gemakkelijk om de reis te boeken. Van aanpassing datum, tot selectie maaltijden...

Alles is goed verlopen tijdens het boeken.

geen service, geen email te bereiken

geen dienst verlening, onze koffer na 5 dagen ontvangen, met veel moeite kunnen we tui bereiken om door te geven.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende