Très bon accueil, personnel compétent et de bon conseil.

Nous sommes déjà client chez TUI depuis quelques années et jusqu'à présent entièrement satisfait.

Klantonvriendelijk

Doordat de betaling niet binnen 2 uur zichtbaar was in het systeem van Tui is onze boeking geannuleerd. Ik heb wel binnen 2 uur betaald en kan dit met een rekeningafschrift bewijzen. Vervolgens heb ik meerdere keren en in totaal meerdere uren met Tui moeten bellen. De enige oplossing was wachten tot na het weekend totdat de betaling in de systemen was verwerkt en vervolgens naar een Tui shop te gaan en opnieuw te boeken en de betaling te laten overzetten. Uiteindelijk heeft een vriendelijke medewerker ons gebeld n.a.v mijn facebook bericht en ons dossier professioneel behandeld. Ik heb er tot die tijd twee dagen koppijn van gehad. Die is gelukkig weg maar een termijn van 2 uur voor de klant stellen en vervolgens als organisatie het probleem pas na 5 dagen kunnen herstellen is diep onvoldoende.

prima als weet wat en waar je moet zoeken

geduldig zijn en het komt goed alles eerst goed doornemen en nalezen een pc/website zal echter nooit het advies van een ervaren reisagent kunnen vervangen!

goed maar niet goed genoeg voor datgene wat je van TUI mag verwachten.

Het steeds her aanpassen van de online site betreffende boekingen ,vergemakkelijkt geen sinds het boeken van een reisje. Heel recent werd ik geconfronteerd met de online betaling van mijn voorschot ,na wat zoekwerk naar de online betaal site en het invoegen van alle parameters werd ik geconfronteerd met de betaling van de totaalsom van de boeking .Door deze verwarde toestand heb ik met mijn kredietkaart 2 betalingen uitgevoerd, eerst de totaalsom om daarna de voorschotsom. Dit betekent dat ik nu opnieuw moet aankloppen bij TUI om de voorschotsom terug te storten op mijn rekening.

eerste keer

Het is de eerste keer dat ik via Tui een vakantie boek voor kleinzoon, dochter en mijzelf. Ging prima, al ben ik niet zozeer fan van online boeken. Ik verkies persoonlijk contact in een kantoor. Er is niks misgelopen, ging vrij goed.

Excellent

Facile, efficace, rien à redire !

het was wel ingewikkeld

ik weet niet wat hierin moet

TOP

Wij bestellen onze reizen steeds ter plaatse bij TUI - Carrefour - Leuvensesteenweg - 3290 Diest - die ons steeds vriendelijk en gedienstig behandelen.

Eenvoudig om te boeken & te betalen. De eerste poging ging de mist in, hoe langer we probeerden hoe langer dat de laatste prijs omhoog ging. (Kon ook aan ons liggen.) Maar de volgende dag, geen problemen meer om de last minute te boeken. De nodige documenten zijn in de voorspelde tijd ontvangen. Het enige probleem dat we nu nog hebben is de tui app, Elke keer dat we die openen komt er de melding : Oeps, er is iets fout gegaan Deze pagina kan momenteel.......... Pagine vernieuwen. Maar op mijn reis kunnen we toch alles zien (hopen we) Mvg. Patrick

Onduidelijkheid bij boeking vliegreis.

Bij de boeking van een 5 daagse reis (vlucht + hotel) naar Stockholm is niet duidelijk aangegeven of de transfer van de luchthaven naar het hotel inbegrepen is of niet. Blijkbaar gaat het hier om een citytrip. Bij een vorige vliegreis naar Malaga was dat dan geen citytrip maar een pakketreis.

Gemakkelijk website

Het gaat gemakkelijk om via de website te boeken, wel moeilijk om nadien nog iets aan te passen...

Réserver? Facile. Chercher ?? Compliqué !!

Le site est assez mal fichu lorsqu’on n’a pas de destination en tête particulière car nous devons chercher pays par pays. Assez fastidieux et décourageant ! Cependant lorsque nous avons trouvé notre bonheur, le paiement est facile.

Depuis la creation des reservations en ligne, nous passons par votre site

Depuis la création des réservations en ligne, nous passons par votre site plusieurs sfois par an. Sommes satisfaits

Alles top

Duidelijk, snel,eenvoudig

juste normal

Simplement pratique et du choix, les last minutes ne sont pas nécessairement intéressant en rapport à une réservation plus éloignée. Lors de la réservation des sièges dans l'avion, pourquoi envoyé à deux reprises la possibilité de réserver: une fois pour le départ, ensuite pour le retour, ce n'est vraiment pas pratique et au risque d'oublier ou de faire des erreurs, ou encore avoir des sièges éloigné l'un vers l'autre Autant faire la réservation une seule fois, tant pour le départ que pour le retour en même temps.

Slecht matig

Ik had online geboekt en toch niet... Opeens geannuleerd uit het niks

Jammer van die annuleringsverzekering

Na boeking gemerkt dat ik fout gemaakt heb en dan gebeld maar niet meer mogelijk op annuleringsverzekering af te sluiten! Belachelijk!

Moteur de recherche explicite et bien conçu

Bonne description des produits

Très bon site et accueil en agence

Bon suivi du dossier

Zeer degelijke en gebruiksvriendelijke website. Scherpe prijzen. Wetende dat alles mooi geregeld is voor je verblijf, geen stress, just relax en daar dient vakantie toch voor.

Erreur dans ma réservation en ligne et de suite téléphoné au bureau central qui a résolu le problème

À l écoute

Agente deed alles om ons te helpen

geeft ons voldoende informatie en duidelijkheid voor de items waar wij gebruik van maken.

Vlotte boeking

Ik ondervond geen enkel probleem bij het boeken. Alleen vind ik dat, indien er een korting van toepassing is - zoals in dit geval - deze korting automatisch zou moeten in mindering gebracht worden. Bij mijn vorige boeking, in april, had ik het te laat gezien, en was de korting niet in mindering gebracht. Met een telefoontje werd het dan wel opgelost. Mag ik er op wijzen dat boekingen op naam van SPECK of VAN MOLLE, over hetzelfde koppel gaat. Maar ikzelf (SPECK) doe altijd de boekingen, en ik ben ook de contactpersoon.

Overzichtelijke website, gemakkelijke boekingssite

Als bestaande klant van TUI en geregistreerd in My Tui, kunnen alle gegevens beschikbaar zijn bij het boeken van een nieuwe reis. Verbetering zou zijn als alle gekende persoonsgegevens automatisch worden overgenomen bij het boeken van een nieuwe reis, dit om fouten te voorkomen bij ingave en tijdswinst om niet telkens opnieuw de persoonsgegevens te moeten invullen.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende