Réservation d’un séjour à Ténérife

Nous avons été bien accueillis. Le personnel de l’agence est serviable et de bons conseils.

Information erronées sur le prix , erreurs sur le bon, personnel désagréable+,déni!

Tout est dit!

• Nous recommanderiez-vous? Non

vrij gemakkelijk ondanks dat ik niet zo sterk ben met PC

Op bepaalde momenten waren er zeker wel problemen en liep het proces een beetje mank. Tenslotte is alles toch maar mooi in orde gekomen en hebben we kunnen boeken waar we wilden.

Réservations très faciles. Site complet et très détaillé.

Comme je le dis site très complet et très détaillé. Grand cois de destinations. Mais gros soucis pour le paiement en ligne. J'ai du allee en agence pour effectuer le paiement.

Volledig tevreden

Vlot verloop

Heel aangenaam, ging vlot en makkelijk. Daarna hadden we nog wat vragen en aanpassingen en dit kwam ook dik oke. Top service

Bonne agence rien à dire

Cela fait quelques années que je part avec tui en avions ou en voiture et jamais eu de souci

Boeken van vlucht

Het personeel heeft ervaring met de reizen die je boekt In het kantoor zelf. Ze zijn ook heel vriendelijk, echt een warme welkom als je binnenkomt.

Heel vlot kunnen boeken

Het is altijd een plezier en je komt al in vakantiestemming alleen al by het boeken van de vakantie. Ik ga al jaren met TUI op reis,is altijd correct,altijd vriendelijke en lachende hostessen,zowel op de vlucht als bij aankomst van bestemming,bij de transfer naar het hotel,in het hotel... Gewoon SUPER!! Wij hebben alle vertrouwen in jullie en zouden met geen enkele andere maatschappij willen reizen.Net hetzelfde voor vragen...telefonisch is het wat minder qua vrienndelijkheid,maar zoals nu,willen we nog wat kleine aanpassingen.Hier in Deinze in jullie kantoor kunnen we altijd terecht!

Superbe organisation

Nous n'avons jamais été déçu avec Tui.

Très bonne appréciation

Conseils très professionnels

pour la Tunisie le 6-5-2023

L'agence de Namur est très Pro les conseils sont les biens venus dans le choix d'1 hôtel

overzichtelijk

De website om te boeken is duidelijk/overzichtelijk en gemakkelijk aanpasbaar naar wensen = vertrek luchthaven, keuze maaltijden & data. Wel boekten we een rechtstreekse (juist daarom!) vlucht H/T vanuit Oostende helaas is de terugvlucht nu al in APRIL - voor vlucht in juni - reeds gewijzigd met een tussenlanding...moeilijk te begrijpen. Verder is het jammer dat het vervoer met de bus zovéél tussenstops aandoet, (laatste keer 11 stops!!) Trek het bedrag af van de prijs en laat de mensen de keuze.

Réservation via agence de vivorde

Décembre 2022 hôtel kalitéa horizon royal à Rhodes absolument parfait. Très bonnes explications pour les excursions données par l'hôtesse Tui sur place. Septembre 2023 hôtel sherasade à Sousse Tunisie avec 3 excursions prévues depuis l'agence. Nous apprécions beaucoup le service et les informations Tui.

Overzichtelijk en vlot

Het boeken van onze reis ging vlot en de prijsberekening was overzichtelijk weergegeven. Enkel de betaling liep minder vlot.

Parfait

Simple pratique service toujours à l écoute depuis des années

Tout c'est très bien passé chez Tui Waterloo.

Tout s'est très bien passé chez Tui Waterloo. Rien à dire.

Alles verliep vlot, snel en duidelijk

Leuke en vlotte website, helder en duidelijk, geen verdoken kosten.

Trouvé ma recherche

Réservation par internet puis pour les renseignements j'ai eu une dame au téléphone très sympathique et très professionnelle.. merci beaucoup

mijn vakantie moet nog komen , kan nu nog geen beoordeling geven.

na onze vakantie zal ik opnieuw beoordelen , dank u wel en groetjes.

alles vlot geregeld

al meermaals tevreden

Heb tot hiertoe geen negatieve ondervinding.

uitstekend

goede service bij de boeking van onze reis

Parfait et facile

Très bien rien à dire

Nickel, comme d'habitude avec votre équipe de Bierges !

Nickel, comme d'habitude avec votre équipe de Bierges !

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende