Simple

C’est très simple et facile de commander ses vacances

Très bien

Très bonne expérience que ce soir avec les conseillers de l'agence de Namur (Rue Pépin) et sur internet

Over het algemeen zeer goed, maar website is soms heel traag.

Rapide et facile

Très bonne interaction

Altijd goede info

Met de app van Tui ben je altijd up-to-date.

Moeilijk

Het boeken zelf geen,probleem maar betalen lukt gewoon niet .Is de tweede keer als ik zo boek dat ik voor het betalen naar reisbureau moet . Ook voor de app werkt het niet voor de tweede keer .hij neemt de reservering nummer niet aan

Non, nous n avons pas d appli .

Nous avons reçu une publicité dans la boite mail. Non, nous n avons pas d appli . On vit sans et on vit bien . Nous continuerons toute notre vie sans appli !!! Surtout en vacances !!!!!!!!

Simple et rapide

Facilite rapidite

facilité

de nombreuses expériences avec Tui Vip : Costa de la Luz et Gran Canaria

Heel vlot en gebruiksvriendelijk, mooi aanbod

We leerden vorig jaar het aanbod en de service uit de VIP-selection kennen en dat was voor ons, als trouwe TUI-klant een aangename ervaring. Dit jaar kiezen we dus opnieuw voor deze verwennerij.

Peut mieux faire

Le site TUI, et surtout l’App sur ma tablette, sont d’abord un outil de marketing mais le processus de réservation pourrait être amélioré. De même que le "service" téléphonique : service minimum

• Nous recommanderiez-vous? Non

Alles verloopt vlot.

Het boeken ging vlot, en de app houdt ons verder op de hoogte.

Alles vlot verlopen

Alles in een paar minuten geklaard

Betalingen ni vlot

Boeking ging vanzelf , maar de betalingen mogen wel veel sneller verwerkt worden , ik wacht al 5 dagen op verwerking van mijn betaling , niet handig als je steeds rekening moet houden met wat nog van de rekening moet afgaan , dit zou veel sneller moeten . Heb al contact gehad met tui maar men kan mij geen antwoord geven .

Alles ging heel vlot

Zeer vlotte en gemakkelijk

Duidelijk

Zeer duidelijke info zodat je weet waar je voor betaalt! Superfijn ! Ook de opvolging met extra info is fantastisch! Zeker een aanrader!

Verdient wel 5 sterren maar in mijn geval 3

Ik wil liever op een reisbureau boeken. Dit is wel om dat ik ouder ben en niet weet of ik juist gedaan heb. Ik heb nu geboekt maar ga volgende week laten na zien of alles juist is.

Voor 3 gezinnen, 3 kamers 10 personen niet in 1 boeking mogelijj

3 dossiers moeten opstarten wat wel wat langer duurde.

Is altijd leuk vakantie boeken

Is altijd een beetje zoeken ,dat is ook prettig eraan . Ik kontroleer ook alles nog eens dubbel .maar tot nu toe geen probleem ervaren . Vind het jammer dat je de koffers nu moet bijbetalen . Er vertrekt toch niemand op reis zonder bagage .

Trop cher

Trop cher pour les services rendus

• Nous recommanderiez-vous? Non

Réservation

Cette année j’ai réservé via la site TUI tout est Ok

Goed en duidelijk geschreven

Rien à dire ,parfait