Vlotte afhandeling met duidelijke info.

Zeer tevreden over uw kantoor Ninove.

Excellent service aussi bien avant le voyage que pendant.

Personnels de l'agence très à l'écoute et au service de ces clients , je recommande .

Nous avions des questions , des propositions et nous avons eu des réponses et une proposition qui nous convenait très bien ; super équipe MERCI .

Facile pour réserver

Facile pour réserver...

Tui be. is gewoon goed

Verleden jaar vier maal met Tui een reis gemaakt en dit jaar staan er voorlopig al drie geboekt,zegt genoeg. Trouwens een dikke pluim voor het personeel van Tui Turnhout,vriendelijk,behulpzaam,duidelijke uitleg.Top

Belle expérience

Satisfait du service client, plusieurs mode de paiement possible, à l’écoute des besoins

Boeken bij TUI te DILBEEK

De vakantie begint als je het TUI kantoor in DILBEEK binnenstapt. Zeer vriendelijke ontvangst en goede service.

Accueil ok espérons que le voyage le soit aussi

Contact super Un peu decue de constater qu une semaine plus tard le prix du voyage a bien diminué...

Très très contente de l agence de kraainen

Très très contente de l agence de kraainen

is makkelijk en duidelijk

de website is duidelijk, makkelijk en overzichtelijk

Gewoon goed

Gewoon goed

Facile mais certaines choses ne sont pas claires

Je me suis sentie obligée de dépenser 60€ en réservation de sièges car je n'étais pas certaine que notre famille allait se voir attribuer 3 sièges consécutifs. Si la réservation n'est pas obligatoire et que les sièges d'une même réservation sont toujours côte à côte, il faudrait le mentionner sur votre site.

Nous sommes satisfaits

Accueil chaleureux et à l´écoute de nos desideratas. Explications claires et conseils avisés.

Uitstekende bestemmingen waaruit je kan kiezen.

Vlot verlopen

Boeking ging zeer vlot.Website heel duidelijk. Spijtig dat we ,niet zoals voorzien,via Antwerpen kunnen vertrekken.Nu hebben we extra kosten voor parking.Een tegemoetkoming in parking had een mooie geste geweest van TUI.

Top geregeld.

We werden op een vriendelijke en duidelijke manier geholpen in Tui kantoor Mortsel.

Très bien

J'ai été réservé à la agence de la louviere et j'étais très bien accueilli

overzichtelijk en duidelijk

Alle nuttige info overzichtelijk en duidelijk beschikbaar

Tout simplement parfait

Réservation faite auprès de l’agence TUI Cora Anderlecht avec Audrey. Tout simplement parfait ! Merci

Bestellen ging vlot, betalen saldo niet.

De bestelling van de reis was geen probleem, de betaling van het saldo wel. Ging niet via de website, moest naar een kantoor daarvoor. Ze waren niet zo happy daarmee.

pas évident

les recherches ne sont pas simples car il n'y a pas de classement par prix sauf pour les lasts minutes

Alles goed

Zal ik doen als wij terug uit verlof zijn

zeer goed

Vlotte bediening, correct verlopen

Ben tui gewend en het is le vertrouwd

Ik ben tevreden met de diensten van het bedrijf.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende