Rien à dire ,parfait

Excellente

Website en app werkten niet.

De website bleef laden. De app kreeg ik niet ingesteld op het Nederlands. Als het dan wel lukte bleef deze ook laden. We hebben heel regelmatig opnieuw moeten proberen. ‘s Anderendaags is het dan toch gelukt. Hierdoor hebben we spijtig genoeg wel de 100 euro korting van de actie misgelopen die eind 2024 liep.

Tui gewoon de beste

Professionele mensen,prachtig aanbod goede prijzen en ter allertijden goede begeleiding via de app met de reisleiding

Bien mais une fin trop rapide

Très bien mais petit souci lors du paiement pas eu de communication structurée et vu notre départ pour notre voyage à Benidorm nous avons fait un paiement avec numéro de dossier, de réservation et de client.

Gemakkelijk en overzichtelijk

Het boeken van onze vakantie was gemakkelijk en overzichtelijk! Duidelijke communicatie per e-mail. Gebruiksvriendelijke app!

Hâte de voyager

Jusqu’à présent ça c’est bien passer au niveau de la réservation en ligne, ainsi que le payement de l’acompte, je n’ai rien à signaler. J’espère que ce sera le cas tout au long du voyage et au retour. Je referais volontiers un feed-back après mon voyage. Cordialement

Facilité de réservation

Agence contactée pour infos.Ensuite réservation sur internet .Promo de fin d année activée .Prix très intéressant avec vol direct pour Cancun.Recontacté agence pour infos supplémentaires et réponses à mes question.Personnel accueillant et souriant.

Negatief

Na vele contacten in het verleden blijkt mijn computer geen toelating te hebben om in te loggen bij TUI. Raar hoor Dus booking verwerkt via smartphone. Intussen nog steeds dezelfde melding op mijn laptop: u krijgt geen toegang tot de server. Lastig werken op het kleine scherm ipv het grote.

Réservation en ligne pour la première fois avec tui

Réservation facile à faire mais seulement aucune précision pour savoir si le visa pour l'Égypte est compris donc j'ai dû téléphoner en agence

Pas de problèmes

Site très facile

Vacances été 2025

J'ai rapidement trouvé la destination de nos prochaines vacances en surfant peu de temps sur le site de TUI. En quelques clics, c'était réservé!

Super facile

En ligne on a la possibilité de regarder et comparer les offres. Mais on été déjà passé à l’agence pour conseille, le site web nous a donné le temps de réfléchir sur les différentes options proposées par l’agence. Je suis après passé chez l’agence pour payer, je le trouve plus simple et sure que le site.

Duidelijk en snel

Difficultés pour effectuer le paiement de l'acompte

Le site est très bien conçu et facile d'utilisation mais à chaque réservation, il y a des difficultés pour effectuer le paiement de l'acompte.

Facile

Très professionnelle

Heel gemakkelijk!

Heel duidelijk en gemakkelijk. Je weet direct of er nog plaats is en je kan direct reserveren zonder problemen. Ook de betaling verliep heel vlot. Bevestiging van je boeking via mail werd bevestigd. TOP!

Bien problème de paiement par carte bancaire

|dommage j'ai depuis quelques temps des problèmes de paiements sur votre site bancaire que je ne comprends pas alors désormais je vais passer par agence pour réserver mes vacances ce qui ne m'arrange pas car ́ j’ai des difficultés à marcher

Niet altijd even gemakkelijk kiezen

Een groot aanbod op de gekozen bestemming maakt de keuze er niet makkelijk op. Eerst alle hotels "screenen"neemt wel wat tijd in beslag. Welke voorkeur primeert? Zijn alle foto's de werkelijke weergave van de plaats? Het blijft een kleine gok om uiteindelijk te kiezen en te boeken.

jamais déçue, grand professionnalisme

Nous partons exclusivement avec l agence TUI Belgique, car il n y a jamais de souci, les vols sont toujours à l heure, les hotels toujours conformes au catalogue, jamais de mauvaises surprises. J'ai conseillé TUI Belgique à tous mes amis.

Stresserend

Bij het boeken van de extra opties was het erg onduidelijk wat ik precies boekte, voor wanneer en wat het mij ging kosten!

Alle stappen in het boekingsproces zijn duidelijk en transparant!

Prijs vd betere

Ging over het algemeen vlot

Alles verliep heel vlot. Tot ik mijn bestelling in detail ging bekijken. Hier stelde ik enkele cruciale fouten vast : onder andere de "Fly Deluxe" stond niet vermeld. Ik belde naar de klantendienst van Tui en werd onmiddellijk verder geholpen door een super vriendelijke medewerker

Fantastich

Bij het boeken van mijn vliegtuigvakantie ging alles prima vlot. Geen enkel probleem ondervonden. Gewoon enkele muisklikken en het was geboekt. Wel goed nazien dat alles correct is ingevuld. Op die manier is het wel heel leuk om een vakantie te boeken. Het is niet de eerste keer dat ik via de TUI app mijn vakantie boek en zal dat in de toekomst nog doen.

Altijd tevreden

We reizen al meer dan 30 jaar meer dere keren per jaar met Tui. Slechts 1 keer met andere maatschappij en dit was een ontgoocheling wat betreft de service per plaatse.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende