Parfait

Hôtesse a l’écoute et de bon conseil

Duidelijke omschrijving, correcte prijzen en vlotte boeking!

Reeds meerdere keren via website geboekt en steeds zonder problemen. Heel tevreden.

Réservation en ligne tout ok

Puis petits changements avec Tui Kraainem, rien à redire , opérateur et opératrice très serviables et qualifiés.

goed overzichtelijk en gemakkelijk

De webside is leuk en gemakkelijk te gebruiken alleen vond ik het jammer dat mijn boeking 2 dagen na boeking 20 euro goedkoper stond,niet dat dat veel is maar ik heb het toch als ergerlijk ervaren.

Steeds probleemloos verlopen.

Bij de boekingen met tui is alles vlot verlopen en zelfs bij het annuleren van een reis konden we alles gemakkelijk regelen. Website tui duidelijk en overzichtelijk.

Bon accueil en agence WSL.

Équipe shopping WSL sympa et serviable.

Excellente

Excellente satisfaction du tour opérateur tui . Le vendeur monsieur fouzy m à accueilli et très bien conseillé sur l hôtel que j ai choisi pour aller en egypte selon tous les critères demandés . J y retournerai pour un prochain voyage .

Een nachtmerrie?

Mijn reis boeken verliep probleemloos, alsook het betalen online van het voorschot. De betaling van de rest was een ramp. Via de website naar mijn tui en naar online betaling. Geprobeerd gedurende 4 dagen. Ik geraakte tot aan de keuze van betalingswijze en kreeg dan steeds hetzelfde! Er is een fout opgetreden…… Gebeld naar Tui. Online boeken is online betalen! Er zijn nooit problemen! Ga naar een Tui-shop!! Ik dus 18 km heen en 18 km terug , parking betalen en mijn reis! We kunnen er niets aan doen!! In de Tui-shop zeiden ze dat er veel problemen zijn met online betalingen!! Bij online boeken MOET je online betalen!!! Aub geef ons ook een gewoon rekeningnummer, dan zet ik dat bij het boeken direct in mijn betaalagenda. Probleem opgelost! Dank u Tui voor niets!!

Vlotte afhandeling met duidelijke info.

Zeer tevreden over uw kantoor Ninove.

Excellent service aussi bien avant le voyage que pendant.

Personnels de l'agence très à l'écoute et au service de ces clients , je recommande .

Nous avions des questions , des propositions et nous avons eu des réponses et une proposition qui nous convenait très bien ; super équipe MERCI .

Facile pour réserver

Facile pour réserver...

Tui be. is gewoon goed

Verleden jaar vier maal met Tui een reis gemaakt en dit jaar staan er voorlopig al drie geboekt,zegt genoeg. Trouwens een dikke pluim voor het personeel van Tui Turnhout,vriendelijk,behulpzaam,duidelijke uitleg.Top

Belle expérience

Satisfait du service client, plusieurs mode de paiement possible, à l’écoute des besoins

Boeken bij TUI te DILBEEK

De vakantie begint als je het TUI kantoor in DILBEEK binnenstapt. Zeer vriendelijke ontvangst en goede service.

Accueil ok espérons que le voyage le soit aussi

Contact super Un peu decue de constater qu une semaine plus tard le prix du voyage a bien diminué...

Très très contente de l agence de kraainen

Très très contente de l agence de kraainen

is makkelijk en duidelijk

de website is duidelijk, makkelijk en overzichtelijk

Gewoon goed

Gewoon goed

Facile mais certaines choses ne sont pas claires

Je me suis sentie obligée de dépenser 60€ en réservation de sièges car je n'étais pas certaine que notre famille allait se voir attribuer 3 sièges consécutifs. Si la réservation n'est pas obligatoire et que les sièges d'une même réservation sont toujours côte à côte, il faudrait le mentionner sur votre site.

Nous sommes satisfaits

Accueil chaleureux et à l´écoute de nos desideratas. Explications claires et conseils avisés.

Uitstekende bestemmingen waaruit je kan kiezen.

Vlot verlopen

Boeking ging zeer vlot.Website heel duidelijk. Spijtig dat we ,niet zoals voorzien,via Antwerpen kunnen vertrekken.Nu hebben we extra kosten voor parking.Een tegemoetkoming in parking had een mooie geste geweest van TUI.

Top geregeld.

We werden op een vriendelijke en duidelijke manier geholpen in Tui kantoor Mortsel.

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende