Ik ben nu alleen , maar het lukt goed zonder problemen

Dit is de eerste keer na het overlijden van mijn echtgenoot dat ik op reis ga. Ik heb alles vlot gevonden. ik hoop te kunnen genieten

Aangenaam verrast

Alles verliep vlot

Uitstekend !

Gemakkelijk en vlug een vakantiebestemming kunnen vinden! Een aanrader.

Eenvoudig en duidelijk

Alles was duidelijk en makkelijk te boeken

Mooie organisatie Toffe sfeer

zeer goede uitleg en simpel om volgen tijdens het boeken.

Eerste keer boeken via de computer,goede ervaring en voor herhaling vatbaar. Simpel om volgen en zelf te kiezen wat je wilt.

Gewoonweg gemakkelijk

Prima website met groot aanbod aan democratische prijzen. TOP

Très facile

Site web très intuitif et facile à trouver ce que l’on cherche comme destination.

Kon het goed vinden wat ik nodig had

Ik heef 10 op 10

Moyen via l'app mais impeccable via le site

La réservation via l'app n'a jamais pu être terminée parce que le système semblait tourner en boucle avant la dernière étape pour le paiement sans pouvoir arriver à celle-ci alors que était normalement complété dans le formulaire en ligne. j'ai abandonné cette réservation via l'app pour la reprendre, avec succès, via le site web. Sinon comme d'habitude les infos sont complètes et claires.

Réservation rapide

J'avais un doute sur le vol ; j'ai téléphoné à l'agence et tout est résolu. La confirmation de ma réservation et du paiement d'acompte a été faite rapidement.

rapide

je connais l'hotel d 'une réservation précédente, d'où la rapidité

Easy and efficient

Click and go!

Duidelijke prijs en goede informatie over het verblijf

Het is niet de eerste keer dat we met Tui op reis gaan. Steeds was de boeking, de assistentie ter plaatse en de informatie ter plaatse in orde.

vakantie is vlot geboekt.

ik heb mijn vakantie vlug tussendoor kunnen maken via mijn gsm. was goed overzichtelijk allemaal. nadien de app geinstalleerd en ook alles vlot terug gevonden. alleen jammer dat ik na de boeking,ook niet in de app. geen aanpassing meer kon doen. (1 geboortedatum klopte niet )

Vraiment très satisfaite

Que ce soit l'offre ou le(s) service(s), belle expérience

Boeken altijd bij TUI. TOP

Het geboortejaar van mijn echtgenoot Dan Bauwens is verkeerd ingevuld. Hoe kan ik dit wijzigen. PO nr 100559245

Facile et sans ambiguïté.

Bonne présentation. Pas de surcharges inutiles.

Boeken ging makkelijk maar daarna

Heb een huisje geboekt en mijn zoon en dichter wilde ook graag mee dacht even te bellen maar het 070 nummer doet het niet en dat in België werkt niet

Per ongeluk geboekt

Wij wouden nog niets bevestigen, maar hadden al geboekt zonder we het zelf door hadden

Le site internet bug tout le temps

Le site internet est vraiment agaçant il retient jamais les filtres et il faut tout le temps recommencer. Une pertes de temps incroyable.

Het boeken was heel duidelijk

Guugigug

Niet helemaal in orde !!!

De side blokkert regelmatig en moet je helemaal opnieuw beginnen Of zoals ik nu blokkert hij ... sluit de pagina open hem opnieuw en hij had het toch opgeslagen , begrijp je pfff

Tout s'est bien passé.

Tout s'est bien passé.

Rapide précis facile

J'aime regarder les différents hôtel dans les différents pays et voir les commentaires et les prix puis mon choix se fait en fonction des pays déjà vu et faire de nouvelles découvertes

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende