De boeking op zich zeer vlot en overzichtelijk maar......

De prijslijst kan wel (datum en aantal dagen) beter, heel traag en ingewikkeld en veel tijd innemen. Neem eens een voorbeeld aan Correndon en Sunweb in 1 klik een heel seizoen (winter of zomer vakantie) , VEEL GEMAKKELIJKER

Een ramp

Niet duidelijk - 2 maal moeten boeken om het juiste te bekomen - fout lag bij IT (pagina’s waren verkeerd gekoppeld. Klantenservice heeft ons wel vlot geholpen

Reis geboekt via tui-reisbureau

Gebruik de tui-wesite om opzoekingen te doen en vakantie te zoeken maar uiteindelijke boeking gebeurt steeds via het Tui-kantoor in De Haan. 200% tevreden over de geboden service. Opzoekingen lopen niet altijd even vlot (je kan bv opzoeken op Tenerife of Gran Canaria maar niet op Canarische eilanden). Of via VIP-Selection kan je niet filteren op adults only (wat wel kan op TUI.be).

zeer goed

goede uitleg vriendelijk

Bonne communication

Le personnel est agréable, sympathique et surtout bien à l’écoute des demandes spécifiques.

Website vergeet soms reeds aangeduide punten

De website geeft veel details over de verschillende hotels in de regio. Verbeterpunten: -Vergelijken tussen hotels zou eenvoudiger kunnen -Bij het doorgaan naar een volgende pagina verdwenen er soms regelmatig vastgelegde punten, zoals reisdata -Het vergelijken van vluchturen / luchthavens zou ook veel duidelijker kunnen. Bij het wijzigen van deze gegevens gebeurde het dan ook regelmatig dat reeds bewaarde gegevens opnieuw ingevoerd moesten worden.

vergelijken verschillende bestemming omslachtig

Vergelijken accommodaties, verschillende landen zelfde reistijd, niet praktisch

onvoldoende

er zijn vele verhalen en opmerkingen maar de service die geboden wordt in het algemeen is bedroevend. Zowel in luchthaven, vliegtuig en op locatie gaat de service drastisch achteruit. Als ik alles zelf kan regelen dan zal ik dat doen want is het goedkoper dan met TUI. Soms geen kamers beschikbaar en toch rechtstreeks kunnen boeken. Alles wordt teveel gemanipuleerd en kunstmatig de prijs omhoog gehouden.

Facilité de réservation et prix imbattable lors de promo

J'ai toujours été très satisfaite de mes réservations via le site et au moindre problème le service clientèle est là pour nous aider.

RÉSERVATION SIMPLE MAIS INCOMPLETE

La réservation s’est faite simplement mais je suis étonné de ne pas retrouver les options souscrites et les préférences sur le bon de commande ( navette privée , bagages , demandés auprès de l’hôtel )

Goed, zoals bij alles vatbaar voor verbetering

Wanneer ik de TUI app wil openen moet ik steeds mijn VPN uitschakelen.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Je n'ai rencontré aucun problème, ni cette ni les précédentes.

Le site est très facile à utiliser et la réservation de fait sans soucis.

Ging redelijk vlot

Alles redelijk vlot kunnen boeken geen verdere opmerkingen

Makkelijk en vlug geboekt, duidelijk

Makkelijk en vlug geboekt, duidelijk

schandelig gedrag

Schurftig gedrag TUI : Wijziging van avondvlucht naar ochtendvlucht per email vernomen = afname van 1 dag vakantie ter plaatse. 9u bellen met helpdesk : "Ik verplaats u terug naar de avondvlucht, want deze is zichtbaar" gevolgd door "gelieve later terug te bellen want wegens een technische storing kan er nu niet omgeboekt worden." 11u bellen met de helpdesk : "avondvlucht aankomend brussel is 'verdwenen' nog wel een 2u vroegere vlucht uitkomend op antwerpen", doe die maar is ons antwoord "ja, wel een opleg van 400 euro want de regel is de vlucht is op dezelfde dag dus u als klant moet maar slikken" Dit noemen ze klantvriendelijk bij TUI, ik noem dit schurftig gedrag

• Zou u ons aanbevelen? Nee

niemand ter plaatse met enige inlichting

geen tui gids ter plaatse die tijd had voor een welkom en enige uitleg of documentatie over de omgeving. Wij hadden graag excursies gemaakt maar de dame had het te druk met het invullen van PLF formulieren voor de mensen die huiswaarts keerden. alleen wat uitleg via een berichtje op telefoon. Anderstaligen hadden wel een infosessie - alleen de Vlaamse had geen tijd (haar woorden). wij hadden geboekt met een heel fijn reisbureau - reizen Demol in Torhout - want wij hadden alle nodige papieren al bij van bij ons vertrek. Wij konden dus op dat gebied zorgeloos van onze vakantie genieten. Alleen Tui liet ons in de steek. misschien ontvang ik nu een mail om te bevestigen?????????????

Vluchten ok maar niet telefoons bereikbaar

Telefoones niet te bereiken meer als een uur wachten en dan legen ze toe schadalig spijtig zal dan maar bij een ander boeken

Slecht

Ik probeer al 2 weken Tui fly be te bellen. De telefoonlijnen zijn continu bezet. Wachttijden een half uur of meer. Niet klantvriendelijk en heel frustrerend. Ik zal Tui Fly niet aanbevelen.

Gieren

Dat gieren zijn

Afspraak klopt niet op bestelbon

Ik kon mijn volledige voucher blijkbaar niet inruilen. Thans aan de telefoon gezegt van wel. Maar ik laat het hier niet bij

Leuk en vlot

Doublon quant au réservation

Lors ma recherche, j'ai fait des simulations et pouf c'était réservé ! Après 2 jours et après avoir eu l'approbation de la personne qui m'accompagne, j'ai réservé... Ensuite, j'ai remarqué que j'avais 2 réservations pour la même période et au même endroit. J'ai donc dû téléphoner pour arranger. Ce qui c'est fait rapidement. Mais ça m'a occasionné des frais.

Facile et rapide

Je cherchais une petite escapade en Belgique sur d'autre site et puis j'ai vu ceux de TUI, ils semblaient intéressant et ils l'étaient. Beau petit séjour avec bel hotel et resto.

Aucun souci

Aucun souci avec Tui .Description claire et qui correspondent sur place .

On est poussé à la réservation

Bonjour, j'ai déjà pris contact avec TUI pour faire par de mon mécontentement , maintenant si se sont les mêmes personnes qui lise ou gère ce mail c'est déjà cause perdue, je vais expliquer en résumé, j'ai réservé cette hôtel car il est vraiment très bien, mais j'ai dû anticiper ma réservation car sur votre site il ne restait que deux chambres disponible le jour où j'ai réservé , mais 10 jours plus tard il y avait à nouveau des chambres libre sans restrictions de nombre et presque 300€ de moins que ma réservation. Même si on m'a expliqué que c'est comme ça et c'est le principe de l'offre et la demande je trouve cela "limite" comme pratique. Cordialement Loré gregory

• Nous recommanderiez-vous? Non

Gistelsesteenweg 1