Boeken online bij Tui verloopt vlot en makkelijk

Je kunt online bij Tui makkelijk een vakantie boeken. Alle info die ge nodig hebt is online aanwezig. Eén minpuntje: bij eventuele opmerkingen voor het hotel kun je niet een gewone tekst of zin met opmerkingen doorgeven, je kan enkel dingen aanvinken en dat is spijtig!

Gewoon vlot

Alles vlot ingevuld zonder strubbelingen. Het ging gewoon vlot.

Clair, net, facile et rapide

Lorsque le choix de l'hôtel est fait, la réservation est très simple. Tout est clair et bien indiqué, ce qui permet une réservation rapide.

La réservation n'apparait pas

Le détail de la réservation n'apparait toujours pas dans l'espace "mon tui"

Ik heb mijn ervaring al gemeld onmiddellijk na het boeken van onze vakantie op 5 januari 2020.

Tromperie

Je suis allé jusqu'au bout de la démarche du devis sans que je ne valide à 2 reprises, le site m'a informé que ma réservation était enregistrée. Honteux!

• Nous recommanderiez-vous? Non

décevante et compliquée

Le site ne donne pas de prix de prime abord pour certaines de ces offres. Les incompatibilités d'option ne sont pas expliquées clairement. Selon moi, le site n'est pas suffisamment "user friendly". Il ne pousse pas à la consommation

1e keer

Mijn 1e keer on-line reserveren bij TUI ging super vlot. Elke tussenstap bleef overzichtelijk. Fijn dat reservatie kan zonder creditcard want dat is tegenwoordig precies niet meer zo evident!

Schitterend

Simpel en correct

Réservation facile et rapide

J’ai pu réserver mon voyage en quelques clics et faire modifier les données pour le vol de retour auprès du service clients que est très réactif. Je recommande donc

redelijk eenvoudig in het gebruik, maar toch minstens één fout

het zou behulpzaam zijn moest men weten welke gegevens men best al vooraf verzameld vooraleer het boeken op te starten ; 1 fout : het vooraf aangekondigde voorschotbedrag was ongeveer 200 euro lager dan het voorschotbedrag dat men werkelijk van mijn rekening overzette !?

Facile

Facile d'utilisation. Étapes claires et précises. Réservation rapide.

Goed gelukt

Vlugge duidelijke reactie met antwoord op de mail!

Tui.nl lukte niet om een citytrip naar Sevilla te boeken...wegens de kamerindeling ...Nochtans juist dezelfde invullingen gedaan met Tui.be en dit lukte meteen! Reden heb ik het raden naar?

Great

Is heel overzichtelijk

Vlotte en duidelijke afhandeling

Alle informatie is duidelijk te vinden op de website, alleen zijn de extra kosten, zoals verzekeringen en extra vergoedingen, pas zichtbaar bij het effectief bestellen van een vakantie. En de verzekering voor brandstof en annulatie drijven de prijs al snel met enkele honderden euro's de hoogte in.

reservation très rapide

très facile et pratique pour reserver. Paiement sécurisé simple d'utilisation

Zeer makkelijk en overzichtelijk

Zeer overzichtelijk en vlot te bedienen site.

Hyper attrayant

Toujours un bon suivi et service

Snel te boeken

Prima werkende website en betere foto's dan de website van het hotel of een andere reisaanbieder. Vanuit Nederland alleen even lastig hoe de betaling moest, maar na wat proberen is het gelukt.

Tui .be is zeer gebruiksvriendelijk

het online boeken is vlot verlopen alles wordt stap voor stap aangegeven voldoende info gebruiksvriendelijk

Goede vlotte invulling

Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website. Ik twijfel bij sommige beoordeling of deze wel correct of terecht zijn.

Eenvoudig boeken via tui.be

Het boeken was zeer eenvoudig en ging zeer vlot

makkelijk en duidelijk

eenvoudig en snel te boeken en info op te zoeken

Super eenvoudig

>gemakkelijk en overzichtelijk !!!

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende