perfect reizen via Tui

ieder jaar doen wij 1 of 2 reizen via Tui en alles is perfect in orde

Alleen vervelend dat, als je een land uit de lijst kiest, er geen prijs meer bij staat. Dan moet je elk hotel apart openen. Voor iemand die op zoek is naar laagste prijs, is dat heel vervelend. Je moet het land zelf intypen om de prijzen nog te zien.

tbien

tbien tb

Wij zijn dit ondertussen gewend.

We kennen de website ondertussen vrij goed. We boeken al meer dan 10 jaar op deze manier. Gelukkig is er in al die jaren weinig aan het systeem veranderd en zijn we ermee vertrouwd geraakt.

heel makkelijk

alles verliep vlot snel en gemakkelijk

contente du service

satisfaite

Gebruiken

Heel toegankelijk en duidelijk

Eenvoudig en makkelijk zelfs voor senioren.

Zoals altijd een vlotte reservering .

Niet genoeg gedetailleerd

Het boeken zelf is vrij duidelijk maar het boekingsoverzicht die je achteraf krijgt is niet gedetailleerd

Très facile

Genial

Ontgoocheld!

Ik boekte een tijd terug via de website een vliegvakantie voor mijn echtgenote en mezelf. Met oudjaar horen we van vrienden dat deze dezelfde periode op reis gaan als wij, maar naar een andere bestemming... Tot aan onze eigen boeking twijfelden we ook over de andere bestemming. Omdat ik gelezen had, dat we de vakantie konden omboeken nam ik contact op met TUI. Telefonisch lukte het niet om alles te wijzigen, dus moest ik naar een TUI-center. Naar Roeselare geweest, met heel wat geduld moeten wachten, want er waren heel wat klanten nog voor me (net om deze reden onder meer had ik in eerste instantie via de website geboekt!), en uiteindelijk kon een medewerker onze reservatie wijzigen. Jammer genoeg verliezen we onze gratis luchthavenvervoer, en moet ik de bagage betalen, plus nog eens 25 euro dossierkosten! Er worden inderdaad geen wijzigingskosten aangerekend, maar een heel goed gevoel houden we toch niet over aan deze situatie. Nergens werd daarvan gewag gemaakt tijdens onze eerdere boeking en staat dit ook niet vermeld in de omruilgarantie. Met andere woorden bevat de omruiling helemaal niet dezelfde faciliteiten. In het vervolg wachten we dus best zo lang mogelijk met boeken, en krijgen we misschien nog een korting voor een last minute, want ons gereserveerde hotel behoort tot het duurder segment, en ben ik er quasi zeker van dat het geen zo’n vaart loopt met het volboeken.... De medewerker was wel vriendelijk, deed haar job uitstekend, en moet uiteindelijk de procedure volgen die uw bedrijf voorschrijft. Maar écht gelukkig zijn we daar zeker niet mee.

Zeer gebruiksvriendelijk site

Enkel het moment dat ik wilde boeken viel de site uit en moest ik opnieuw alle gegevens in vullen Anders was alles zeer gemakkelijk te vinden Mvg

zeer gemakkelijk en duidelijk

Moeizaam

Ik boekte achtereen volgens 3 reizen,ik kreeg 3 verschillende nummers en betaalde 3 verschillende voorschotten maar wat bleek , de moment dat ik op mail de reis bevestiging kreeg ging ik op dezelfde datum naar 2 verschillende plaatsen!!!Zodus niet mogelijk,niet op te lossen op mail,dan maar betalend bellen naar TUI waar het na een tijd wachten toch opgelost raakte.Toch een fout die NOOIT zou mogen gebeuren voor een bedrijf als TUI!

Ok

We waren al enkele dagen aan het kijken. En toen we beslisten, en wouden boeken, was er ineens100 euro per persoon bij :( voor dezelfde reis. Van woensdag op donderdag deze week. Was wel beetje jammer. Maar we gaan de pret niet laten bederven en kijken er volop naar uit :)

Alles vlot verlopen 👍

😃😃

Facilité

Première réservation faite avec une facilité incroyable. Nous avons apprécié la facilité de revenir sur nos choix, par exemple sur le poids des valises....que nous avons changé juste avant de finaliser.

monard

tres tres bien

Simple et clair

Réservation simple avec des étapes claires et bien expliquées

super bien passé !!!

Aucun problème pour la réservation c'est aussi la deuxième fois que je réserve via internet. Par contre quand on recherche via internet un voyage on met une date de départ Charleroi et ca change la date en mettant départ de Bruxelles et plus cher en plus. Il faut être très attentif …..

très pratique

Bonjour, C'est bien fait, le seul problème que je rencontre c'est que je ne parviens jamais à visionner les photos de l'hôtel...? Mais c'est vraiment le seul problème

Facile et rapide

Nous sommes déjà clients chez vous depuis des années. Toujours content de vos destinations.

Rapide et sans souci.

Vous êtes moins cher que la réservation en direct.

Gemakkelijk om thuis te boeken

Zeer gemakkelijk om thuis te boeken. Na een paar minuten krijg je al de bevestiging en reservatie van de geboekte reis. De volgende dag had ik een foutje opgemerkt in mijn reservatie en het werd onmiddellijk verbeterd.

Ik had al geboekt bij Corendon omdat de reis veel goedkoper was dan bij TUI en heb dan toch eens geprobeerd beroep te doen op de laagste prijsgarantie en heb inderdaad mijn reis aan dezelfde prijs gekregen als bij Corendon waar ik heel blij om was (omdat we normaal altijd met TUI reizen) ! Heb dan alles bij Corendon geannuleerd en bij jullie dezelfde reis opnieuw geboekt 😊. Bedankt hiervoor !

Gistelsesteenweg 1

8400 Oostende